Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-14, 11:50   #162
fenomeno2000
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2

Cytat:
Napisane przez nalras Pokaż wiadomość
Ja mam Palermo czerwoną ze złotem i noszę bez szczególnej okazji. Celebruj codzienność, hehehe . Wczoraj zmieściłam do niej plik kart lojalnościowych/bankomatowa/dowód osobisty, 2 małe paczki chusteczek, takie średnie etui z kluczami, okulary przeciwsłoneczne, szminkę, mały krem do rąk, listek tabletek przeciwbólowych i dwumetrowy kabel do komputera, bo była nagła awaria w pracy i musiałam nagle jechać wymienić a w parku akurat byłam... Także ten, sama nie wiem, jak to zrobiłam, ale pojemna jest . Ja nie mam Corleone, ale Palermo uwielbiam, jest przepiękna i zadziwiająco pojemna .

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

I na co się zdecydowałaś fenomeno? Ja bym brała opcje nr 2, Corleone i Chia . Prosecco to świetny kolor i bardzo uniwersalny, do wszystkiego pasuje. A Chia, wiadomo

Mi Nuoro nie wydaje się glamour... W żadnym kolorze . Raczej taka bardziej sportowa, codzienna... Hmmm... W ogóle miałam straszny problem z tą torebką, dopiero ta kokos z łańcuszkiem mi się spodobała. I granatowa z Martini, której nie ma . A co Wy myślicie?
Jeszcze się nie zdecydowałam bo wieczorem miałam problem z netem a rano w pracy brak czasu. I tak zleciał czas...ale dowiedziałam się, że będę miała więcej okazji latem i tak myślę, że skoro tak to trzeba raczej kupić coś małego w kolorze prosecco bo tak myślę, że do białej czy nawet czarnej marynarki i jasnej kiecki czy nawet cygaretek to ta prosecco zrobi całą robotę
Ale ten nowy plecak to nie dla mnie...miałam nadzieję, że to coś będzie innego
Mojej córce się bardziej podoba.