Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-14, 13:46   #1311
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
Ksiegowa-ja też dół. ..brzuch i uda ostatnio..,tylek mam spory ale on zawsze taki byl😕

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Na celulit ćwiczenia chyba tylko intensywne... na pajaczki laser😕

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Malootka- ja się zastanawiam nad krazkami. ..mówią że najmniej skutków ubocznych..,ale jakoś nie wyobrażam sobie aplikacji i wyciągania!

Kapelutek sliczny☺ lubię kapelusze😊

Ja dziś w domu prace-odkurzanie, mycie podlog, pranie, jagodzianki drożdżowe. ..zaraz idę do mojego na plac budowy z jagodzianka☺

Kiedyś ćwiczyłam po 2h dziennie (1h bieganie , 1h siłowe), ważyłam 44kg przy wzroście 162, do tego ścisła dieta, zero soli, alkoholu takie tam, a obrzydliwy cellulit był [emoji49] najgorsze że na pupie mam go w tym (i tylko w tym)miejscu gdzie majtki się kończą, jakby nie mógł się schować pod matkami wrrr

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

A co do pajączków to mi laser nic nie dał, tylko po obliteracji schodzą. Za to super mi laser zlikwidował zbędne owłosienie 😉

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

*majtkami miało być 😆

Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora