Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak podsycić płomień - gry i zabawy dla par
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-28, 16:53   #1
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia

Jak podsycić płomień - gry i zabawy dla par

Witam serdecznie,

Przeszukałam forum "Intymnie" i nie znalazłam wątku, który byłby poświęcony pomysłom na tzw. "odkurzanie uczuć" czy też "podsycanie płomienia".
Każda para z dłuższym stażem doświadcza na pewnym etapie nudy lub rutyny i odczuwa zmęczenie. Można temu jednak zaradzić poprzez wymyślanie partnerskich zabaw typu "role playing" lub innych gier.
Chciałam poznać pomysły wizażanek w tym temacie.

Prezentuję mój pomysł, który zrealizowałam na rocznicę zaręczyn moich i mojego TŻ-ta.
Przygotowałam tzw. "Naughty Bartender Night". Zrobiłam sobie kostium, który składał się z czarnych spodni, czarnego stanika, białych mankietów i kołnierzyka (zniszczyłam starą koszulę) oraz czerwonych korali. Kupiłam to co miało się znaleźć w menu a więc alkohol ( w małych butelkach kupiłam kilka piw, Bacardi Breezer, Smirnoff Ice i coś tam jeszcze), prócz tego jakieś orzeszki i inne piedołki do chrupania.

Przygotowałam menu (na zdjęciu) oraz zaproszenie.

Zabawa była przednia! TŻ zachwycony! To naprawdę wznieciło płomienie między nami.

Ps. Jeśli taki wątek już istnieje bardzo proszę o wiadomość.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0385.jpg (66,7 KB, 1633 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0386.jpg (74,0 KB, 2633 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0388.jpg (73,4 KB, 1886 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0389.jpg (73,8 KB, 1951 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0390.jpg (84,3 KB, 1230 załadowań)
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf Sexy Specials.pdf (46,7 KB, 1340 załadowań)
castilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując