2017-05-15, 10:41
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1
Cytat:
Napisane przez dziobun
Przypomnialyście mi o pappie. Zadzwonilam i są juz moje wyniki. Czekam w kolejce żeby odebrać.
Moja psica nosi obrożę foreo a i tak ostatnio na karku olbrzymiego kleszcza z naszego ogródka przyniosła 😣 wkurzylam się bo przy tej obroży mialy w ogóle na nią nie włazić? Ona cale dnie w tym ogrodzie spędza a ja nie za każdym razem ją oglądam. W tym roku już raz jej kleszcza z ucha wyciągałam. Wbity był i opity. Boję się kleszczy od zawsze, to moja fobia. Z drugiej strony psikanie się chemią w ciąży też raczej najlepsze nie jest
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Mój też ma obroże foresto ale i tak dodatkowo kropelki stosujemy, w obrozy chodzi o to ze kleszcz sie napije ale za jakis czas odpadnie
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia
Dziewczyny ale straszycie tymi kleszczami, aż strach do pl wracać. Dom mojego TZ w samym środku lasku jest.
|
Miałam kiedyś preparat który w ogóle nie smierdzial chemia i działał ale jak się nazywa to nie mam bladego pojęcia... slyszalam ze olejkiem takim do ciast się smarować można i odstrasza tylko waniliowym 
|
|
|