Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadówki 2017 ❤ cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-15, 21:45   #4911
catiedove
Rozeznanie

Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1

Cytat:
Napisane przez DkR Pokaż wiadomość
i nie śpisz ? ja bym chyba się o takiej godzinie nie podniosła, chociaż nie będziesz miała problemu z wstawaniem do maleństwa hehe :p ja już spakowana na jutro do pracy.. ciężko się wraca po tygodniu wolnego
Ciężko mi się zasypia bez tż, a dziś poszedł na nocną zmianę do pracy. Ale niedługo się położe, bo zaczyna mi się ziewać.
Ze wstawaniem nigdy nie miałam problemu, na szczęście, coć zmęczenie wychodzi w ciągu dnia, kiedy śpię krócej.

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
Dziewczyny ze mną coś nie tak? Kolejna koleżanka w krótkim okresie czasu urodziła dziecko. I kolejna która wrzuca na fb zdjęcie z wywalonym cyckiem jak karmi młodego. Ja jestem jakaś pruderyjna? Jakoś nie wydaje mi się, żeby jeszcze miesiąc temu pokazały piersi 200 znajomym tak o...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wszystko z Tobą okej! Ja nie wrzucałam na fejsa nigdy zbyt wiele, jak już to jakieś udostępnienia ulubionych piosenek czy fajnego widoczku gdzieś na wakacjach. Ze znajomymi miałam podobnie... od tysiąca zdjęć selfie, przez zdjęcia dzieci, talerzy z jedzeniem itd. po idiotyczne wpisy... i komentarze ludzi, którzy jak ciekawskie stare baby śledziły życie innych lepiej niż detektywi. Co sprawiło, że któregoś pięknego dnia usunęłam konto .

Cytat:
Napisane przez ila1000 Pokaż wiadomość
Ja mam : MOJA CIĄŻA i dobrze mi pokazuje
z eDziecko.pl czy ta druga 'moja ciąża' ? ja pobrałam tą z eDziecko, ale za kazdym razem wyskakiwał mi jakiś błąd i aplikacja się sama wyłączała.. szkoda mi było bo wyglądała na fajną.

Cytat:
Napisane przez akinea Pokaż wiadomość
x

To bedzie 7, najstarsza ma 10 lat...
Ale czad! Super! To znaczy tak z perspektywy rodzeństwa chyba. Ogólnie mi się podobają rodziny wielodzietne, dobrze mi się kojarzą, z opowiadaniami mojej prababci i wgl starych czasów gdzie liczby 5,7,9 dzieci były czymś normalnym.
No i szcun dziewczyno, że ogarniasz takie stadko!