2017-05-16, 08:39
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 :)
Cytat:
Napisane przez LaLoca
Dzięki dziewczyny na duchowe wsparcie  Melduję się po wizycie. Wczoraj późno wróciłam i już nie miałam siły pisać. A więc widziałam serduszko  maleńkie jeszcze, bo to dopiero 6 tydz., ale pięknie pulsuje  te brązowe upławy to prawodopodobnie pozostałość po implantacji. Lekarka nie widzi nic niepokojącego. Mam dla "spokojności" brać Duphaston. Nie kazała leżeć i mogę pracować Dzisiaj i w nocy już wkładka czysta
Moje starsze dzieciątko się strasznie przejęło, że mama chora musiała iść do lekarza. Aż strach pomyśleć jak ona zniesie mój pobyt w szpitalu. Obym nie musiała wcześniej niż do porodu tam trafić
Ile płacicie za wizytę prywatną z usg? zastanawiam się czy nie zostać u tej lekarki, bo 100zł za wizytę z usg wydaje się ceną niewygórowaną, a lekarka bardzo fajna, pracuje w tym szpitalu co ostatnio rodziłam i może by mi cc zrobiła, bo pewnie jestem skazana na to.
|
Kochana cieszę się że wszystko w porządku! Ja płacę 150 zł za wizytę z usg, ale jestem zadowolona z mojego lekarza i wolałabym go nie zmieniać bo mam do niego zaufanie. Też bym chciała dzisiaj zobaczyć serduszko, ale wizyta dopiero późnym popołudniem 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|