Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jakiś szalony kwiat :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-28, 22:01   #12
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD
Dot.: jakiś szalony kwiat :D

Cytat:
Napisane przez agnieszka.m.j Pokaż wiadomość
oooo ja poprosze wiecej takich pomyslow moga byc nawet podpatrzone w gazecie Bo niedlugo musze sie zabrac za swoj makijaz slubny (tzn jestem juz po slubie, ale wesele razem z odnowieniem slubow w Polsce w sierpniu i jeszcze nie wiem jak sie bede malowac )
A to bardzo mi sie podoba
Dziekuję
Sezon ślubów się zbliza, wiec będzie coś jeszcze na pewno, mam nawet pomysła I w ogóle zawsze bardzo mi sie podobał pomysł z odnawianiem przysięgi ślubnej, takie to romantyczne
Cytat:
Napisane przez glizdka Pokaż wiadomość
pięknie ci w takich kolorkach, w ogóle to piękny strasznie ten cień jest bardzo ładnie baaardzo tak romantycznie, dziewczęco ale nie za słodko ślicznie
Dziękuję
Kiedyś nie lubiłam różowego koloru, taki cukierkowy mi sie wydawał, a przecież wcale nie musi taki być
Cytat:
Napisane przez KAROLCIA171 Pokaż wiadomość
Faktycznie piękniejesz w oczach jak już dziewczyny ci wspominały w poprzednich makijażach. Jest pięknie i tak świeżo
Dziekuję
Wiosna tak na mnie działa
Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
Zachwycasz mnie coraz bardziej!twoje makijaze sa dopracowane i piekne.
Dziękuję Bardzo mi miło
Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7381363 to zdjecie doskonale oddaje Twoj talent. Swietny makijaz!
Dziękuję Staram się robić coraz lepsze foty
Cytat:
Napisane przez lola100 Pokaż wiadomość
piękne kolorki,bardzo ładnie roztarte cienie,ale zawsze zachwycasz mnie policzkami-bosko je podkreślasz,zdradz mi swoją tajemnicę,proszę...
Dziękuję
Hmm, poliki maluję intuicyjnie, czasami jednym rózem, czasami kilkoma, czasami brązerem i rózem, czasami jeszcze rozświetlaczem je muskam Zwykle usmiecham sie, tak żeby powstały pućki, i jadę po nich pędzlem od skroni do polików albo na odwrót, skosem. Zawsze uważam, zeby róż nie wyladował za blisko pod okiem ani za blisko skrzydełek nosa. Duża w tym zasługa pędzla - mam skośnie ścięty cudowny ukochany mój pędzel ArtDeco - nie sposób się nim pomalować źle
Załączam linka do stepu, moze coś wypatrzysz na zdjęciu - malowałam sie na nim zwykłym podręcznym pędzlem, bo akurat tego ArtDeco nie miałam przy sobie. O: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ghlight=musowy
Cytat:
Napisane przez gamegirl Pokaż wiadomość
piekny bardzo kobiecy
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Tajemnicza667 Pokaż wiadomość
Domyślam sie, że bardziej chodziło Ci o stylizację niż makijaż, bo właściwie makijażu wiele tu nie ma. Pięknie podkreślone policzki, no i ten kwiatuszek taki romantyczny. Zdjęcia świetne, nie chodzi mi tylko o jakość
Dziękuję
Ależ przecież makijaż jest, tylko nie taki mocny jak zwykle, tzn. mocniej podkreśliłam dolna powiekę, ale górna też jest pomalowana odcieniami fioletu i żólci
Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
taka Pani Wiosna wyszla( w pozytywnym znaczeniu), przepysznie!
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez samarah Pokaż wiadomość
łał super wyszło, tak dziewczęco, wiosennie bardzo mi się podoba...
Dziekuję Miło mi
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując