2017-05-16, 20:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Napisane przez Hanala
Wrzucam relacje z wizyty dla dziewczyn:
wg om mamy 25t3dni
Hania nie ma siuraska
wazy 860g, ma sliczna buziunke.
Szyjka 4,1 (przez 6tyg. roznica 1mm), ale dostalam luteine bo nie podoba sie ginowi skurcze nie ustepujace ponad godzinke. A bylo tak 2x w minionym tyg.
Powiedzial ze b.dobrze wygladam wiec nie przejmować sie waga.
Załącznik 7069266
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
 Pięknota 
Cytat:
Napisane przez yabadabadooo
Najważniejsze to znaleźć lekarza z którym się nadaje na tych samych falach
Cudo  Piękna kruszynka
Wróciłam właśnie z banku. Nadal upał nieziemski, a w banku klima nie włączona  przede mną wg bileciku 23 osoby, ja cała spocona, czerwona, ledwie umiem oddech złapać. Stwierdziłam, że chyba zemdleje. Zaczepiłam jakąś babkę z obsługi i poprosiłam żeby mnie przyjęli poza kolejką bo zaraz zemdleje. Ona stwierdziła, że nie przyjmują poza kolejnością. To dotknęłam brzucha i powiedziałam, że chyba jestem jedyną ciężarną w kolejce. W końcu przyjęli mnie bez kolejki, aa kobieta która mnie przyjmowała powiedziała, żebym następnym razem jak będę ją widziała, podeszła się jej pokazać i przyjmie mnie bez kolejki. Oczywiście nie obyło się bez komentarzy w kolejce ale zwisa mi to. Nigdy nie marudzę i nie uważam się za świętą krowę, ale dziś naprawdę kiepsko się czułam 
|
Dobrze zrobiłaś 
Cytat:
Napisane przez a_nn_a_
Chciałam zapytać, czy któraś z was miała w poprzedniej ciazy problemy ze spojeniem łonowym? Taki mnie bol dzisiaj sieknął z tyłu w krzyzach, że ledwo chodzę. Najgorzej wstać i opierac ciezar na jednej z nóg. Mam nadzieję, że to nie to jednak.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Nie miałam 
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
|
1 albo 2, 12 kg to niepotrzebne przy takiej huśtawce 
niewiele sie róznia, 2 nie ma chyba wibracji, ale tego to ja nie uzywalam przy maluchach i tak
Bylam na ciachu z kolezanką, fajnie tak wyjsc z domciu Jutro znow w drodze, ran dentysta małej, potem sklep i lumpy z kolezanka
|
|
|