Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-17, 06:52   #2169
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Dziś byłam na warsztatach mamo to ja.
1.Żywienie niemowląt. 2 kobitki, jedna o mleku modyfikowanym, a potem położna o karmieniu piersią - całkiem spoko
2.Jak zapewnić dziecku zdrowy, nieprzerwany sen - położna z pampersa, ale dużo mówiła ogólnie i dopiero na koniec mało o pieluchach, dużo żartowała, cała sala się śmiała.
3. Bezpieczeństwo mamy i dziecka w podróży. Pan z be safe, niby ok, ale na bezpiecznym maluchu o wiele fajniej
4.Naturalnie i skutecznie - jak zadbać o swoje zdrowie w ciąży. Prowadzone przez lekarkę o homeopatii, co na co używać, wiedza ok, ale Pani strasznie przynudzała
5.Szczepienia mojego dziecka - co powinnam wiedzieć? Prowadzone przez lekarkę pediatrii ze szpitala w Wawie, mnie interesowało
6.Bankowanie krwi pępowinowej film znam już na pamięć 😁

Załącznik 7070171

Było mi bardzo ciężko wysiedzieć od 17 do 20:30 na niewygodnym krzesełku. Musiałam wziąć nospę bo napinał mi się brzuch. Teraz leżę i odpoczywam. W czerwcu to już chyba w ogóle żadnych warsztatów bym nie wysiedziała.

Co do huśtawek to ja kupię chyba tą 1 z bright starts. Z tego co rozmawiałam z innymu starsze dziecko i tak nie chce potem siedzieć w leżaczku tylko woli szaleć na macie na podłodze. Więc te do 18kg wydają mi się zbędne.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U nas za tydzien sa, ale raczej juz odpuszcze

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Załącznik 7070286 czytala ktoras z Was?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mam w domciu Nawet nie pamietam co tam jest, kupiłam przy Tomciu.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora