Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-29, 09:50   #854
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez martines1981 Pokaż wiadomość
Acha a kludii99 to moja osobista kolezanka,gdybys byla choc troche inteligentna i oczytana w tych naszych postach to weszlabys na forum zeli i mialabys jasnosc
Co to ma znaczyć??!! Nie pozwalaj sobie za dużo, trochę szacunku chyba wypada okazać??
Dziwnym trafem Ty i klaudii99 macie równie małą ilość napisanych postów i chyba też przypadkiem zarejestrowałyście się na forum w kwietniu, no i dziwnym trafem zgadzacie się ze sobą. Jak dla mnie to sama siebie pocieszasz odpowiadając pod innym nickiem.

Jak masz zamiar się kłócić to lepiej idź sobie stąd bo to nie wątek pod tytułem "kłótnie", a może założysz taki i wtedy będziesz w swoim żywiole

Cytat:
Napisane przez martines1981 Pokaż wiadomość
No ja tez juz sie znudzilam, dlatego koncze ta farse i daje wam spokoj dziewczynki bo widze ze spac przeze mnie po nocach nie mozecie. Na koniec chcialam Wam zyczyc zebyscie schudly te upragnione 50kg i zeby Wam skory z brzucha do kolan nie wisialy. Acha i nie zryjcie tego swinstwa bo to szkodzi i to widac
Ach dziękujemy, na pewno nam się uda Ja to wolę być obwisła z dodatkowymi kilogramami niż "piękna", "gładka" i złośliwa

A swoją droga ton prześmiewczy na wątku, który dotyczy grubasów jest chyba nie na miejscu

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Edytowane przez Tereskaa
Czas edycji: 2008-04-29 o 10:51 Powód: Dopiska - by nie tworzyć postu pod postem :)
Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując