2017-05-17, 08:27
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Napisane przez yabadabadooo
szukaj po koszach z promocjami bo bodziaki i czapeczke wzięłam z wyprzedaży  rożek normalnie z półki 
zaczyna sie robić upał, jadę szybko odwieźć auto do mechanika i uciekam do domku  muszę tylko kogoś oddelegowac do piwnicy po wentylator [emoji5]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Wentylator Jak ja zazdroszczę ludziom, którym jest CIEPŁO Ja siedzę teraz na łóżku w legginsach, bluzce z długim rękawem i opatulona kołdrą, bo mi wiecznie zimno, masakra A wszyscy wokół w krótkich rękawkach, bo na zewnątrz ponad 20 stopni. Komfort termiczny osiągam dopiero po przekroczeniu 30 st. C. Liczyłam, że ciąża pomoże mi zacząć odczuwać ciepło, a tu nic. Wieczna zmarzlina  Ja wiem, że niedoczynność tarczycy ma swoje prawa, ale bez przesady 
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------
Cytat:
Napisane przez diablica80
To kciuki za sprawne pobieranie.
Ja muszę do jednego lab jeździć bo u mnie żyły niewidoczne i tylko jedna piguła potrafi bezproblemowo pobrać... inne zawsze mnie wymęczą
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------
Dzięki.
Rożka nie planuje. Wkurzał mnie strasznie przy młodym a teraz i tak za ciepło wg mnie będzie.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
Ja bardzo nie chcę kupować rożka, bo wiem, że to zabawa na jeden raz, ale mój szpital tego wymaga, niestety :/
|
|
|