Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-17, 08:27   #2180
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez yabadabadooo Pokaż wiadomość
szukaj po koszach z promocjami bo bodziaki i czapeczke wzięłam z wyprzedaży rożek normalnie z półki
zaczyna sie robić upał, jadę szybko odwieźć auto do mechanika i uciekam do domku muszę tylko kogoś oddelegowac do piwnicy po wentylator [emoji5]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wentylator Jak ja zazdroszczę ludziom, którym jest CIEPŁO Ja siedzę teraz na łóżku w legginsach, bluzce z długim rękawem i opatulona kołdrą, bo mi wiecznie zimno, masakra A wszyscy wokół w krótkich rękawkach, bo na zewnątrz ponad 20 stopni. Komfort termiczny osiągam dopiero po przekroczeniu 30 st. C. Liczyłam, że ciąża pomoże mi zacząć odczuwać ciepło, a tu nic. Wieczna zmarzlina Ja wiem, że niedoczynność tarczycy ma swoje prawa, ale bez przesady

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
To kciuki za sprawne pobieranie.

Ja muszę do jednego lab jeździć bo u mnie żyły niewidoczne i tylko jedna piguła potrafi bezproblemowo pobrać... inne zawsze mnie wymęczą

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Dzięki.

Rożka nie planuje. Wkurzał mnie strasznie przy młodym a teraz i tak za ciepło wg mnie będzie.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja bardzo nie chcę kupować rożka, bo wiem, że to zabawa na jeden raz, ale mój szpital tego wymaga, niestety :/
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora