Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dodatki do gazet - nie przegap!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-29, 11:28   #272
amber2046
Zakorzenienie

Dot.: Dodatki do gazet - nie przegap!

Cytat:
Napisane przez Anahstasia Pokaż wiadomość
Pewnie byłoby to korzystniejsze dla mojej kieszeni, ale... ja z Allegro i innych aukcji w ogóle nie korzystam Jakoś zupełnie nie mam do tego zaufania i tego typu sprzedaż mnie nie przekonuje (chociaż powinna, bo nieraz jak patrzę co upolowałyście to zazdroszczę

Wersja dla nieprzekonanych to kupowanie powyżej 50zł bo wtedy jest gwarancja zwrotu pieniędzy od allegro, gdyby sprzedawca nie chciał się wywiązać z umowy. Dodatkowo zawsze można wyszukać oferty ze swojego miasta i odebrać książki osobiście.

Nie dawno widziałam całą serię Gazety Wyborczej z XX i z XIX wieku po około 400zl gdzie pierwotnie kosztowały około 1000zł.
Seria Biznes zamiast 390zł kosztuje 100zl (z doliczoną przesyłką).
Książki Kapuścińskiego wyszły mi średnio po 12,50zl, a pozostałe tytuły dokupione w Merlnie były już po 16,65zł za sztukę (załapałam sie na -10%).

Mnie do zakupów na allegro przekonał chłopak, teraz chyba trochę tego żałuje, bo lubię sobie kliknąć.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując