Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniówki 2018 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-17, 13:17   #342
Lovilovi23
Rozeznanie

Dot.: Styczniówki 2018 :)

Cytat:
Napisane przez Mazajka92 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chciałam się pożegnać. Dziś dostałam mocnego plamienia, wyczuwam że szyjka lekko się rozwiera. Wieczorem będę jechać do szpitala, ale nie mam już nadziei. Życzę wam spokojnych 9 miesięcy i dużo zdrówka dla Was i fasolinek ❤️❤️ fajnie było Was nawet wirtualnie poznać [emoji255][emoji254]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Przede wszystkim we wczesnej ciazy nie powinno się sprawdzać samemu szyjki. Tak kiedyś czytałam. Daj nam znać jak zbada Cie lekarz, może to nie oznacza jeszcze najgorszego. Trzymam kciuki! 😘

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez izuuucha Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Jestem po wczorajszej wizycie

Oczywiście anczekałam się 2h w poczekalni,
serduszko wg lekarza było- chociaż ja niewiele co widziałam
chyba po prostu nie mam doświadczenia
ale powiedział, ze ciąża jest żywa i że jest OK, mam brać tylko kwas foliowy i w miarę nie denerwować się
Tylko zastanawia mnie fakt, dlaczego mam do niego przyjść jesczze w piątek ?! Może po prostu chce usłyszeć to serduszko bardziej?
No nie wiem, ale uspokoił mnie, że jest wszystko dobrze i pogratulował.

Jestem w tym temacie kompletnie zielona i chyba może mnie tu doić teraz na miliony i zapraszac na wizyty co tydzień hehe.
Ale na USG wyszło 5w5d. WIęc trochę wczesnie to wszystko jeszcze jest, wczesniej niż przypuszczałam na początku może dlatego chce jeszcze w piątek zobaczyć jeszcze raz.

Jak to jest dziewczyny z kartą ciąży?
Powinnam się upomnieć o założenie?

A badania? Narazie nie zalecił mi żadnych badań- a płacę za wizytę niemało- 200 zł. Też o coś mam się upomnieć?

Nie chcę żeby w piątek mnie znowy zbył tekstem , ze mam przyjść do niego we wtorek kolejny raz, bo zbankrutuję w ciągu miesiąca
WIec zastanawiam się, jakim to tokiem idzie wszystko, i czy przyadkiem mnie nie wykorzystuje finansowo chociaż jako specjalista opinie ma dobre.
Znowu w piątek? Nie zapytałas po co? Jeżeli wszystko w porządku. Może tym razem Ci zleci badania i faktycznie bez sensu. Zbankrutujesz 😏 200zl za wizytę to nie mało, a co dopiero 5 ×200zl 😀

Lovilovi23 jest offline Zgłoś do moderatora