2017-05-17, 13:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 26
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;73885911]Nie noszę dżinsów, bo niestety nie ma idealnego rozmiaru, bo albo nie wejdę, albo odstaje tak, że nawet pasek nie daje rady. Więc moja znajomość rozmiarówki w HM mocno leży. :/
A możesz polecić jakieś sportowe legginsy, które szybko schną, nie jest w nich ciepło, są przewiewne i nie są sztuczne w dotyku?
To dzięki za info. 
Mówisz, że grubszy materiał - nie jest za gruby? W sensie jestem trochę skrzywiona na punkcie getrów sportowych i jednak chciałabym, żeby były przewiewne i się w nich nie pocić dodatkowo. 
Ile w obwodzie ma S?
Podsumowując: szukam spodni do wszystkiego. Do jogi, pilatesu, biegania, fitnessu, cardio, bardziej i mniej wymagających ćwiczeń.[/QUOTE]
Myślę, ze największą ekspertką będzie tutaj Cherry 
Ja w tej chwili cwiczę tylko jogę, ale to co mogę polecić to własnie h&m. Na ok. 10 par legginsów od nich, które miałam lub mam, tylko jedne ( do jogi ) okazały się niewypałem.
Jeśli chcesz mega przewiewne to nike, które wykonane są głownie z bawełny ( a są dri-fit ) moim zdaniem mogą być najlepsze. Jednak większość legginsów sportowych z h&m jest sztuczna i to jest plus, bo bardzo szybko schną i swietnie się noszą, ale rzeczywiscie mogą wydać się takie grubsze. To też kwestia przyzwyczajenia Gdy duzo cwiczylam i biegalam to uwielbialam te legginsy, od razu gdy je zakładałam, czułam, ze pora na trening A teraz jogę często w bawełnie cwiczę i jak ostatnio załozylam te sztuczne to jednak było mi dziwnie.
Do jogi mam teraz legginsy h&m z działu dziecięcego, 3/4, roz. 158/164 odpowiada S, ew. 170. Są przyjemne i trwałe.
|
|
|