Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie popełniłam błąd?? Pomóżcie jeśli umiecie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-22, 12:11   #1
Edddytek
Raczkowanie

GG do Edddytek
Unhappy

Gdzie popełniłam błąd?? Pomóżcie jeśli umiecie.

Pytanie to zadałam też na innym forum, którego jestem stałą bywalczynia, niestety dziewczyny coraz rzadziej tam bywają więc pytam Was i prosze o radę.

Gdzie popełniłam błąd?
Zaczynałam się odchudzać z 83 kg, w tej chwili ważę 74 kg. Dietkowanie zaczęłam 9 sierpnia. Moja waga cały czas sie wacha +- 1 kg(74-73 kg) i nie wiem czego to jest wina, jem mało, nie jem kolacji przecież to nie może byc wina tego, że czasem zjem jogurt light, albo 1 wafelka no bo przecież bez przesady i to nie jest kwestia tego, że waga się zatrzymała tylko sie wacha cały czas. Nie mam juz siły do tego. Kontynuuję dietowanie ale juz mnie to wkurza
No bo popatrzcie np na mój wczorajszy jadłospis:

śniadanie:
1 grahamka, 1 plasterek wędliny drobiowej na 1 połówce i rzodkiewka w na drugiej sama rzodkiewka.
2 sniadanie:
jabłko i gorąca czekolada
obiad:
mały kabanos

No czy jest aż tak duzo? Czy waga sie zatrzymuje tylko dlatego, że napije się czekolady albo zjem kisiel?
Czy jem za dużo? Co mam zmienić? Pomóżcie

Oprócz tego 2 razy w tygodniu callanetics od pazdziernika basen raz w tygodniu, duzo chodzę, spaceruję, staram sie nie stac w miescu bez ruchu tylko chodzic po przystanku, pije i czerwona i zielona herbate, wczoraj zaczelam brac cla.
I co? I nic w tym problem, że nic. Czy bedac na diecie naprawde nie mozna sobie pozwolic na cos malego slodkiego? Czy to zatrzymuje cala diete? Zaczynam byc zdeterminowana i jak tak dalej pojdzie to zaczne sie glodzic tak dobrze mi szło, czyżby to już był ten moment, kiedy spadek wagi jest słabszy?