Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem nieco wstydliwy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-22, 11:15   #8
vilandra
Zakorzenienie

Dot.: Problem nieco wstydliwy

Cytat:
Napisane przez BeataWi
Vilandra, ty to zawsze sie jakias egzotyczna chorobe zlapiesz
Jedyne co ci moge poradzic to letnie nasiadowki z kory debu, rumianku lub nadmanganianu potasu (nie dluzej niz 15 min.) Mozesz zrobic oklady z liscia kapusty lub ugotowana i zmiazdzona cebule przykladac na noc, na podpasce.
Musisz zaczac jesc duzo warzyw, owocow oraz przyjmowac co najmniej 2 litry napojow dziennie (nie wyskokowych ). Jest jeden problem, powinnas jak najmniej siedziec odpoczywaj w pozycji lezacej. Musisz uwazac na regularne wyproznianie, mozesz sobie pomoc jakimis srodkami poslizgowymi i rozluzniajacymi kal. Naleza do nich rodzynki, figi, suszone sliwki, siemie lniane. Len powinnas przyjmowac nierozdrobniony, zmielony ma znikome znikome dzialanie przeczyszczajace. Mozesz rowniez sprobowac mieszanke ziolowa Rektosan lub odwaru z kory kasztanowca (1 lyzka kory na 2 szklanki wody) pic trzy razy dziennie po pol szklanki. Czopkow juz nie chcesz wiec polecam ci masc Posterisan.
Wiecej grzechow nie pamietam
Trzymaj sie
Beciu, słonko ty moje Na ciebie zawsze mogę liczyć. Sprubuję tych nasiadówek. Też mi sie o uszy obiło, że kora dębu dobra na te sprawy. Czopki zmieniłam na Procto Glivenol i jakby lepiej. Strasznie mnie bolało po tych naszych" z Herbapolu" . Kupiłam bo tanie, ale o efektach pisać nie bedę. Jeszcze kupię ten Posterisan. Beciu, jeśli chodzi o "te" sprawy to ja nie mogę dopuścić , no wiesz..... Przy moim choróbsku, pozrastanych jelitach itd. to max.2 dni i jak nic to biorę Xenne. Chociaz zdaża mi się to żadko bo staram się zdrowo odżywiać. No i tym bardziej nie wiem skąd to A ten len to nie gotować, tylko taki suchy jeść?
Dzięki za rady

dostałaś @, doczytałaś do konica?

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2010-08-23 o 23:15
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując