2008-04-29, 13:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jakiś szalony kwiat :D
Cytat:
Napisane przez Ferrou
Pomysł bardzo fajny, ale zgodzę się, że ten różowy na dolnej powiece dodaje zmęczenia... I chyba żółty cień na jednym oku jest intensywniejszy niż na drugim - a może to wina światła... Nie wiem....
Policzki oczywiście śliczne, no i ładny kwiatek 
|
Dziękuję 
Ta zółć to przez światło 
Cytat:
Napisane przez Ainsel
no właśnie, może to kwestia kształtu oka. Też widziałam kiedys w necie zdjęcie ślubnego makijażu, gdzie dolna powieka była podkreślona fioletem i była ciemniejsza od górnej i grubsza, ale modelka miała wielkie oczy, z taką duzą powierzchnią górnej powieki(hehe nie wiem, jak to inaczej określić), i nawet fajnie to wyglądało  przy opadającej powiece to ta grubsza dolna kreska trochę "ciągnie" w dół górną powiekę, może stąd moje odczucia co do zmęczonych oczu. Ufff..ale się rozpisałam 
|
No właśnie nie wiem sama Ta modelka z tego co pamiętam też nie miała wielkich elfich oczu A przecież w makijażu tym z ava też mam podkreślona dolna powiekę, nader mocno, a oko nie wygląda na obciążone. Moze to faktycznie kwestia zmęczenia, albo koloru... Pewnie jakbym super mocno wytuszowała rzęsy to też by się oczko "podniosło" Uff, też się rozpisałam 
Cytat:
Napisane przez guantanamera
podoba mi sie, mimo, ze wole mocniejszy makijaz oka..bardzo swiezo 
|
Dziękuję
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|