Raczkowanie
|
Dot.: Nieuleczalni miłośnicy Within Temptation
Cytat:
Napisane przez shaani
Podsumowując nadal darzę sentymentem i miłością WT choć jest to trudna miłość  zastanawiam się, którą koszulkę sobie kupić najbardziej podoba mi się z The Silent Force ew. The Mother Earth po pierwsze, że te płyty najbardziej lubię a po drugie najnowsza jest przestylizowana troche. A wy co sądzcie nosicie wogóle koszulki zespołów i co sądzicie o osobach, które je noszą obciach, pozerstwo, czy normalne wyrażenie włąsnych upodobań? Ja myślę, że po 4 lata chyba zasłuzyłam  sobie na koszulkę nawet jeśli ma być ich upamiętnieniem co nie?
.
|
Ja sobie niedawno kupiłam koszulke WT Silent Force, podoba mi się te niebieskie coś z płyty, takie delikatne... Nie uważam tego za pozerstwo, nie afiszuje się z tymi koszulkami, normalnie je nosze tak jak zwykłe t-shirty ze sklepów i to jest ok, nie podobają mi się koszulki mega przerysowane, wielkie logo itd, a tak na środku malutka grafika i napis, ładnie to wygląda ^-^
Co to tej piosenki z DJem nie lubie techno, w sumie to nei było takie złe, bo sharon zaśpiewała normalnie, a jak w więkscości u mcy umcy lick my coś tam przez cała piosenke, tylko i tak mogli by to zrobić na wersje instrumentalną...
A Sharon nie wiem czy do komerchy, muzycy się rozwijają, zespół, i to jest nieuniknione ciężko grac to samo, sa nowe pomysły, technologie, możliwości ida na przód, na komerche moze stawić tlyko ich manager czy osoba z wywórni ale watpie zeby dali sobie narzucac co mają grać... Sharon ma szerokie horyzony, i udziela się w różnych przedsięwzięciach, na pewno było to dla niej coś nowego, ale pewnie jednorazowy wyskok, zespół będzie dalej tworzył.
A głos sharon czy tłumi się czy nie, dla mnie zawsze jest piękny, taki czysty i delikatny... 
A tak mi się wydaję czy Sharon ostatnio nie zaczyna nosić coraz krótszych kiecek? ^^
Co do innych fajnych zespołów to jeszcze deftones fajnie graja [podoba mi się jak wolkalista śpiewa tak wczuwa] chociaż nie jest to podobne do stylu kapel wt nightwish itd...
Z nowego nightwisha to uwielbiam amaranth--to po prostu moja piosenka uwielbiam ja zwlaszcza grać no i podoba mi sie ten anioł w clipie...
Sonata Arctica [paid in full mi sie podoba bardzo] spoko gra nawet.
Ostatnio spodobała mi się piosenka Seether ft Amy Lee-Broken, fajna jest koncówka z takimi stringsami w tle [te skrzypcowa czesc, nie gacie jak cos ^^]
Evanescence tez nawet posłucham czasem, wolę te starsze piosenki...
Z polskich to wszyscy zachwycaja sie Closterkeller, ja nei moge sie przekonać, wydaje mi się ze Anja fałszuje... Z polskich Artrosis też nawet...
Jeszcze czasem opetha można i paradise lost...
A wie ktoś jak nazywał się ten zespół co supportował WT w Stodole? Bo ja zapomniałam i za nic nie moge sobie przypomnieć.
Fajnie jest w piosenkach WT ze kazda pasuje do innego nastroju, jak siedze i mysle to somewhere i pale jest idealne do tego, czasem sie poryze przy tym, jak sie wsciekam to jakas szybka i z growlem np the dance... po prostu mnie tak poruszaja... ich muzyka--mistrzostwo...
This person is a drummer!
Edytowane przez xxkaciaxx
Czas edycji: 2008-04-29 o 15:49
Powód: dopisek
|