Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-29, 15:56   #1154
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

A to moj kolorek Bardzo jasny blond... Zdjecie robione ok. 2 msc-y temu
Ostatnio bylam u fryzjera i po zrobieniu rozjasniaczem odrostu, Pani nalozyla mi te farby bez amoniaku z L'Oreala - wymieszala dwie - popielaty i bezowy blond - wyszlo cudnie !!! Taki naturalny, sliczny kolorek... Bo ten co mam na tym zdjeciu, to chyba troszke za jasny, chociaz zawsze o takim marzylam i w sumie dobrze wspolgra z szarym i chlodnym odcieniem moich oczu...
Farbuje wlosy na farbach z L'Oreala i nie jest zle, ale nie moge powiedziec, bo... rozjasnianie bardzo zniszczylo moje wloski - mam ich o polowe mniej :/
Jestem uzalezniona od koloru blond - nie potrafie przestac byc blondynka - to gorsze niz narkotyk :P Uwielbiam byc i czuc sie blondynka, a jak wiemy kazda kobieta utorzsamia sie ze swoim kolorem wloskow i generealnie - fryzura
Jezeli chodzi o pielegnacje, to uwielbiam produkty z L'Oreala, a mianowicie szampony, odzywki i maski INTENSE REAPAIR, a takze ABSOLUT REAPIR, no i ostatnio zakochalam sie w SHINE BLONDE - szamponie i odzywce - daji taki sliczny i dyskretny odcien popielu na moich wloskach - ale nie taki chamski i wulgarny popiel - jaki to wychodzi po po plukankach, tylko sliczny lekko szarawy, lekko bezowawy blondzik - ale to tez pewnie zalezy od koloru blondu i mocy rozjasnienia
Pozdrawiam wszystko blondynki

Blondes rule !!!

Jeszcze pare fotek

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2008-04-30 o 20:32 Powód: post pod postem/korzystaj z opcij edycij jak i multicytowania
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując