2017-05-18, 15:11
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2
Cytat:
Napisane przez molka86
Dzisiaj doszła do mnie kokosowa Chia. Narazie bez tasiemki bo jeszcze nie zeszły z produkcji. Jest cudowna 😍. Bałam się, że kokos będzie za jasny ale jest idealny. Madeleine dziękuję, że mnie na nią namówiłaś 😙.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Jest prześliczna!!! 
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------
Cytat:
Napisane przez misia2211
|
Pięknie w słońcu wygląda! Ta czerwień ze złotem jest zjawiskowa 
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------
Cytat:
Napisane przez Lena_94
Myślicie że prosecco ze srebrem na rację bytu? Widziałam same wersje ze złotem.
|
Ja mam Chia Prosecco ze srebrem i jest śliczna Zdjęcia są na poprzednich stronach wątku.
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------
A ja stwierdzam, że chyba jestem jakaś dziwna... Wszystkie opinie, jakie czytam o Nuoro mówią o tym, jaka to jest pojemna i uniwersalna... a mi się w ogóle nie wydaje taka pojemna dzisiaj ledwo zmieściłam w nią książkę, kalendarz, duży portfel, chusteczki, szminkę, klucze... I tak w jej wnętrzu było ciasno i upchanie Z kolei o Marinelli wszędzie czytam, że jest taaaaka ogrooomna... A mi, gdy ją mierzyłam w butiku wydałą się taka w sam raz i wcale nie zbyt duża... ... 
|
|
|