Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-29, 18:42   #41
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

zooosia: to jest niby moja b. dobra kumpela i może żartowała ale ja wszystko biore na serio. Nie zamierzam rezygnować z tycia, chociaż niekiedy mam takie myśli.
Jak ja bym chciała tak jak ty zjeść to co lubie ale ciągle patrze na b/t/w itp. i nie moge się przemóc i jem to co jest zdrowe lub zawiera więcej białka niż tłuszczy i węgli itd. A moge cię spytać ile już przytyłaś i w jakim czasie?

EwelkaaS: może i powinny cieszyć ale mnie bardzo smucą i działają na mnie jak "płachta na byka"

Agness: ja również uważam że jesteś bardzo ładną i szczupłą dziewczyną uwierz mi.

iza_wiosenna: aż poprawiłaś mi humor dziękuje

I zjadam dzisiaj kinder bueno white(pierwsze dokładnie od 6 grudnia) jadłam je przez 1,5godz. ale zjadłam z przyjemnością przez chwile miałam wyrzuty, że to puste kcal i wogóle ale minęły. Zwiększyłam kcal i dzisiaj było 2250 ale boje się że to za dużo bo skoro nawet przy 2000 tyłam to co to będzie teraz. A iz nów stanęłam na wadze dzisiaj wiem nie powinnam ale to jest silniejsze ode mnie i co i znowu o 0,3kg więcej. Ile powinnam tyć tygodniowo?
I miałam poprawiony humor ale znów się zepsuł bo jak sobie przypomniałam, że miałam całkiem dobry metabolizm i nawet od 2500 kcal nie tyłam to aż mi smutno się zrobiło, kiedyś jadłam to co lubiłam a teraz nadal mam opory chociaż wiem że i tak moge. kurcze ale się rozpisałam Wklejam jadłospis na NCJ nie jest za dobry ale coś mnie dzisiaj brzuch bola.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora