Wątek
:
Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-04-29, 18:42
#
41
Krytia
Zadomowienie
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
zooosia: to jest niby moja b. dobra kumpela i może żartowała ale ja wszystko biore na serio. Nie zamierzam rezygnować z tycia, chociaż niekiedy mam takie myśli.
Jak ja bym chciała tak jak ty zjeść to co lubie ale ciągle patrze na b/t/w itp. i nie moge się przemóc i jem to co jest zdrowe lub zawiera więcej białka niż tłuszczy i węgli itd. A moge cię spytać ile już przytyłaś i w jakim czasie?
EwelkaaS: może i powinny cieszyć ale mnie bardzo smucą i działają na mnie jak "płachta na byka"
Agness: ja również uważam że jesteś bardzo ładną i szczupłą dziewczyną uwierz mi.
iza_wiosenna: aż poprawiłaś mi humor dziękuje
I zjadam dzisiaj kinder bueno white(pierwsze dokładnie od 6 grudnia
) jadłam je przez 1,5godz. ale zjadłam z przyjemnością
przez chwile miałam wyrzuty, że to puste kcal i wogóle ale minęły. Zwiększyłam kcal i dzisiaj było 2250 ale boje się że to za dużo bo skoro nawet przy 2000 tyłam to co to będzie teraz. A iz nów stanęłam na wadze
dzisiaj wiem nie powinnam ale to jest silniejsze ode mnie i co i znowu o 0,3kg więcej. Ile powinnam tyć tygodniowo?
I miałam poprawiony humor ale znów się zepsuł bo jak sobie przypomniałam, że miałam całkiem dobry metabolizm i nawet od 2500 kcal nie tyłam to aż mi smutno się zrobiło, kiedyś jadłam to co lubiłam a teraz nadal mam opory chociaż wiem że i tak moge.
kurcze ale się rozpisałam
Wklejam jadłospis na NCJ nie jest za dobry ale coś mnie dzisiaj brzuch bola.
Krytia
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Krytia
Znajdź więcej postów Krytia