Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-29, 19:12   #30
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Moje P
Śn. 15g cheeriosów, 15g fitnessów, 15g musli, serek homogenizowany z owocami leśnymi, owoc kaki, duuże jabłko(same giganty mama kupuje) kromka chleba razowego - ładnie

2Śn. grahamka, plasterek wędliny sojowej, twarożek <tyle ile się zmieściło na bułce>, ogórek kiszony i zielony - też ładnie, ale mogłabyś dorzucić jakiś jogurt,serek

Ob. 90g makaronu pełnoziarnistegom, miseczka sałatki z tuńczykiem, miseczka zupy jarzynowej, fasolka szparagowa - ten makaron tak na sucho? poza tym ok.

Deser: kinder bueno white, 2 i 0,5 gałki lodów wiśniowo-jogurtowych - no i wreszcie porządny deser

Podwieczorek:fantazja z owocami leśnymi, 100g truskawek - mogłoby dojść trochę białka, np. serek homo do tych truskawek, ale i tak ładnie więc się już nie czepiam.

Kol: 2 duże kromki razowego chleba, serek wiejski z papryką, ogórek zielony, troszkę orzeszków w papryce - w porządku ^^

(kolacje musiałam wciskać na siłe ale trudno) 2250kcal
Generalnie, brawo! Gdybym ja wychodząc z ED miała takie jadłospisy to zapewne mój los potoczyłby się inaczej. Do prawdziwego P trochę brakuje, ale na razie rozumiem, że nie dasz rady wcisnąć więcej Mogłabyś dorzucić jakieś NNKT bo tylko te orzeszki w papryce cię trochę ratują, ale pewnie było ich mało! Pamiętaj, że tłuszcze są ważne i dzięki nim szybciej wróci Ci miesiączka! Jestem z Ciebie dumna!

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora