Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Informatyka i ekonometria czy FiR
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-19, 18:50   #1
mrmatmic
Przyczajenie

Informatyka i ekonometria czy FiR

Witam. Jestem po maturze 2017. Nadszedł czas na wyszukiwanie kierunku studiów, który byłby dla mnie najlepszy. Miałam na rozszerzeniu matematykę, geografię oraz angielski. Obstawiam, że z matmy dostanę między 60%-70%, z geografii 65%-80% i angielskiego ok.70%. Mam duży problem gdyż jestem umysłem ścisłym i bardzo lubię matematykę, ale bardziej taką finansową, a nie lubię geometrii(szczególni e planimetrii) oraz chciałabym to połączyć to z ekonomią. Interesują mnie strasznie dwa kierunki studiów: Informatyka i ekonometria na SGGW oraz Finanse rachunkowość i ubezpieczenia na Wydziale Zarządzania UW. Tylko nie jestem zdecydowana
który kierunek byłby dla mnie lepszy. Chciałabym po studiach ukierować się w stronę analityki finansowej czy księgowości. Proszę o radę w odpowiedziach:pros i: i gdybyście mieli znajomego na jednym z dwóch kierunków, które podałam to byłoby bardzo miło z Waszej strony gdybyście napisali czy oni polecają ten kierunek oraz jak wygląda sprawa z wykładowcami(czy są mili czy wręcz przeciwnie).
mrmatmic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując