Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-29, 22:02   #251
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Najserdeczniejsze życzenia dla:

Jose - choć spóźnione to z głębi serca płynące

Basi i Karola - żebyście się nigdy nie zmieniali (chyba, że na lepsze no ale to raczej nie możliwe - już jesteście doskonali)

Madzi i Sławka - samego szczęścia i pociechy z Marcjanki, wielu pięknych wspólnych lat

Martuś Wituland to taka śliczna iskiereczka Super zasuwa i wcale stracha nie ma No i ogrodnik Wam rośnie

Ania mnie się ten Wasz lokal to i bez malowania podoba. Te regały białe, takie fikuśne, to są Wasze czy poprzedników? Fajnie wyglądają
No a Isiaczek na Waszym łożu to jak mały księciunio wygląda Śliczny jest

Kasia333 współczuję Ci tej straży pod oknami Chyba by mnie coś trafiło, jakby mi tak wyło

Esti miała rezydować chyba w Gdańsku więc myślałam sobie, że może dostępu do netu nie ma ale wczoraj mi mignęła na gg. Pewnie zajęta jest i dlatego nie pisze

U nas "fachowcy" od netu tak naprawiali, że jak odjechali to siadło wszystko Zadzwoniłam, puścili mocniejszy sygnał i jest. Jutro przyjeżdżają jeszcze raz - będą montowali na kominie nowy maszt i jakiś wzmacniacz sygnału mają założyć. Zobaczymy
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora