2008-04-29, 22:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Cytat:
Napisane przez klaudens
Jutro mam zamiar dostac sie gdzieś do fryzjera , ale coś czuje ze bedzie ciezko ..
nauczylam się już 1z3 stron na ustną 
|
ja mam ustną 20, więc zacznę się uczyć dopiero po pisemnych... 
Cytat:
Napisane przez Insomnia89
A ja drukuje matury z poprzednich lat, zeby sie zorientowac, co tam sie powtarzało
Znów mam nowinę, mój brat ma wystawioną ocene niedostateczną juz na koniec roku, a z czego? Z RELIGII Facetkę ma głupią, tyłek ją z deka chyba swędzi i odpierdziela
|
ja miałam w zeszłym roku takiego porytego księdza, że masakra... my to oczywiście klasowy podręcznik.. a za brak 1 (on na jedynki mówił glony) ..co lekcja pytanie więc 'glony' kujony tam się uczyły z religi.. no ale ja do nich nie należe.. jeszcze samo to, że w zeszłym roku nie liczyła sie rel. do średniej... co lekcja krecik (tak na niego mówiliśmy) szedł do dyrka, ciągle awantura.. naszej kl najbardziej nie lubił, zresztą z wzajemnością... a jak poszedł do dyrka to naściemniał, że mu środkowy palec pokazujemy.. takie fazy.. normalnie miał coś nie tego z psychiką... było za głośno to sie wkurzył i poszedł do dyra, no to na następną lekcję było tak cicho, nikt słowa nie powiedział, też sie wkurzył.. no takiemu to nie dogodzisz..
i miałam 3 na koniec, z wielką łaską.. a teraz z palcem nie powiem gdzie miałam 5 i jak bym była w szkole wtedy co oceny wystawiał miałabym 6, bo bym powiedziała, że do średniej brakuję.. ale kij z tym hehe
dobra teraz już idę spać.. pożegnałam sie juz wyżej wiec teraz tylko DOBRANOC
|
|