Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-20, 09:11   #2871
liv87
Guerlain Lover

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII

witam sie i znikam, bo dzisiaj ide na panienski, a jeszcze ciasteczka kosteczki zmarlych musze zrobic i salatke z liscmi szpinaku, feta i sosem miodowym
Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Nie chce mi się iść na to wesele, tak okropnie mi się nie chce, jest piękne słoneczko, posiedziałabym w ogrodzie. Od jutra ma cały tydzień lać
Poza tym nienawidzę ogólnie wesel, zdarzają się wyjątki, ale to wesele nim nie jest.
Która chce iść za mnie?
olej ich, baw sie dobrze
Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
Czereśnie jaki tam u Ciebie adres?? Zaraz będę

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
Zapomniałam wczoraj wkleić foty tej gratisowej kosmetyczki z clinique. Nie jest źle ale wolałabym El Załącznik 7074391

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
no dobra, ja już mam ban na zakupy do końca miesiąca, a i w kolejnym powinnam też mieć odwyk bo w maju popłynęłam wczoraj kliknęłam jeszcze pielęgnację shiseidow D., a mąż zamówił mi Sun di Gioia od Armaniego, bo dostałam do któregoś zamówienia próbkę i przepadłam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora