Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dobry podkład kryjący podczas stosowania kremu z kwasem glikolowym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-22, 15:13   #9
Anahstasia
Zakorzenienie

Dot.: dobry podkład kryjący podczas stosowania kremu z kwasem glikolowym

Cytat:
Napisane przez herezja
dziękuję wam dziewczyny bardzo za pomoc, nie stosuję na razie glyco a, poniewaz jest zbyt duze słońce, a ja nie mam blokera, zatem jak sie troszkę oziębi,pewnie wszyscy beda nie zadowoleni, z powodu braku slońca, ale ja tak, gdyz bardzo dlugo czekałam, zeby w koncu zrobic cos z ta koszmarną cerą, to kupię dobry bloker , aha podład juz mam zatem jeden problem z glowy, ale jaki kremi bedzie dobry podaczas stosowania glyco a ???? zeby nie zatykal porów, makjaz na nim wyglądął ok i byuł przujazny dla skóry, jeśli ktoś ma pomysł, chętnie posłucham rad, pozdrawiam !!!! bużka
Skoro będziesz używać Glyco-A, to Twoja skóra będzie potrzebować dużej dawki nawilżenia. Spróbuj np. Hyraphase LRP, czy mocniejszego Physiogelu. Jeśli pomimo tego skóra będzie ściągnięta i sucha, to w 15 minut po nałożeniu kwasu, możesz jeszcze na to nałożyć warstwę kremu. Może być to jakiś nawilżąco-odżywczy na noc.

Pozdrawiam!
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując