Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - essence
Wątek: essence
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-30, 06:41   #712
erzebet
Rozeznanie

GG do erzebet
Dot.: essence

Cytat:
Napisane przez pasywno-agresywna Pokaż wiadomość
Witajcie Essence-maniaczki kochane

Byłam dziś w chorzowskiej Naturze. Seria Beach Club wygląda jak nietknięta. Miałam zamiar kupić czarną trwałą kredkę za radą Kici_Wampirzycy, ale nie było żadnej czarnej Za to dziś turkusowa kredka gościła na moich powiekach. Od rana trzyma się do teraz w niezmienionym stanie nałożona na cień. Zdecydowanie polecam kredki Kajal pencil, a jak upoluję czarną Long lasting, też będzie moja

Dziś przycisnęłam panią w Naturze o termin pojawienia się nowej serii. Niestety była raczej średnio zorientowana. Ostrzegła jednak, że serie mogą pojawiać się nieco później w Polsce. Jednak to, co mnie zdecydowanie ucieszyło, to fakt, że serie z kolorówki pojawiają się wszystkie, gorzej z tymi pielęgnacyjnymi do paznokci/dłoni/stóp/twarzy.
Witam,
ja też kiedyś "przycisnęłam" Panią w Naturze i zrobiłam z nią wywiad
Z tego co się dowiedziałam to serii pielęgnacyjnej w ogóle nie ma w Krakowie, była (albo może nadal jest) w Bochni, ale z tego co ona wiedziała to planowali się z tego wycofać, ponieważ producent ciągle nawalał z dostawą i półki świeciły pustkami.
Swoją drogą widać jak producent dba o klienta, a tyle nas chętnych....
Pytałam jeszcze o nowe serie i Pani mi powiedziała, że oni raczej wcześniej nic nie wiedzą, kiedy przyjdzie i czy w ogóle, dostają towar i dopiero się wtedy okazuje, czy jest :P
No cóż, pozostaje nam wypatrywać
erzebet jest offline Zgłoś do moderatora