2008-04-30, 09:17
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Dziękuje...Wiesz jestem już tym wszystkim tak zmęczona,że mam tego serdecznie dosyć... 
Cytat:
Napisane przez faraula
kama olya nedda dziekuje
nedda wyslalam ci juz priva wczoraj poprostu padlam ze zmeczenia ale dzis juz wstalam o 6 hehe
a typem sie nie martw. wiekszosc z nich to s****iele a wiem co mowie bo moj byly zniknal z dnia na dzien zostawiajac mnie z malutka 4 miesieczna dzidzia szok nie? nigdy wiecej sie nie odezwal, a tak sie cieszyl na porodzie. ale jest tez druga strona medalu, ze dzieki temu poznalam bartka. ktory jest najwspanialszym mezczyzna na swiecie i super tatuskiem  wiec uszy do gory w glebi serca pewnie cos czulas ze tamten nie byl ok tylko udawalas, ze nie slyszysz tych glosow. trzymaj sie 
|
Kochanie wiesz co jesteś moją motywacją Dziekuje za te slowa...Moze rzeczywiscie cos sie musi skonczyc zeby cos nowego,piekniejszego moglo sie zaczac? 
Cytat:
Napisane przez carmelova
Dzień dobry Siostrzyczki
U mnie jeszcze dzień się nie zaczął. Tzn. jestem przed śniadankiem. Nie mam jeszcze żadnych planow jedzeniowych.
Olya jeżeli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy, to daj znać  w koncu studiujemy na takim samym wydziale 
|
Carmi Kotuś a może omlet?Bo ja tez przed sniadankiem i go planuje
|
|
|