Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-30, 09:17   #1215
Nedda
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez ~Olya~ Pokaż wiadomość
Po pierwsz: dziewczyny dziękuję za słowa otuchy... tak niewiele a jednak o ile lepiej

ja już na jutro wyuoczona... ale i równie bardzo wymęczona i głooooodna...

po drugie:
faraula... śliczne stylizacje

po trzecie: Nedda... olej go. nie warto tracic czasu dla takich facetów. Może to głupio zabrzmi, ale ciesz się, że te 3 lata masz juz za sobą. lepiej dowiedzieć się o kims takich rzeczy wcześniej niz później.

Dziękuje...Wiesz jestem już tym wszystkim tak zmęczona,że mam tego serdecznie dosyć...

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
kama olya nedda dziekuje

nedda
wyslalam ci juz priva wczoraj poprostu padlam ze zmeczenia ale dzis juz wstalam o 6 hehe

a typem sie nie martw. wiekszosc z nich to s****iele a wiem co mowie bo moj byly zniknal z dnia na dzien zostawiajac mnie z malutka 4 miesieczna dzidzia szok nie? nigdy wiecej sie nie odezwal, a tak sie cieszyl na porodzie. ale jest tez druga strona medalu, ze dzieki temu poznalam bartka. ktory jest najwspanialszym mezczyzna na swiecie i super tatuskiem wiec uszy do gory w glebi serca pewnie cos czulas ze tamten nie byl ok tylko udawalas, ze nie slyszysz tych glosow. trzymaj sie
Kochanie wiesz co jesteś moją motywacją Dziekuje za te slowa...Moze rzeczywiscie cos sie musi skonczyc zeby cos nowego,piekniejszego moglo sie zaczac?

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzień dobry Siostrzyczki

U mnie jeszcze dzień się nie zaczął. Tzn. jestem przed śniadankiem. Nie mam jeszcze żadnych planow jedzeniowych.

Olya jeżeli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy, to daj znać w koncu studiujemy na takim samym wydziale
Carmi Kotuś a może omlet?Bo ja tez przed sniadankiem i go planuje

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora