2017-05-20, 16:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie
Brzmi to wszystko super  Też chyba zdecyduję się na taką wymianę, kiedy Tadzio podrośnie
My z kolei odebraliśmy dziś kołyskę:
http://www.bellamy.pl/oferta/dafi-kolyska
Jestem baaardzo zadowolona i zastanawiam się, czy nie zrezygnować w ogóle z łóżeczka przez pierwsze miesiące. A z drugiej strony, łóżeczko służy jako dobra podstawa pod przewijak ...
|
Widziałam, że można zablokować kołysanie i jest hamulec do kółek, więc początkowo faktycznie dacie radę bez łóżeczka. A przewijak można na komodzie mieć 
Cytat:
Napisane przez oriane
Dzisiaj w moim mieście w jednym ze sklepów dziecięcych wszystko było w cenach hurtowych. Kupiliśmy to co było od ręki czyli łóżeczka Klupś safari zajączek, 4 prześcieradła białe z jerseyu, huśtawkę hybrydową Bright starts safari. Zapytałam się czy jak zamówimy dzisiaj to też nam sprzedadzą w cenach hurtowych i się zgodzili, więc na zamówienie poszła jeszcze komoda Klupś safari zajączek z przewijakiem i materace hevea baby z lateksu.
Drobnicy typu butelki, smoczki na razie nie kupowałam bo nadal nie wiem co, a różnice cenowe już nie są takie duże. Inne promocje jeszcze będą.
Na razie mam kupione:
- pościel 3 elementowa x2 i 2 elementowa x2
- kołdra x2
- prześcieradła x 4
- baldachim ze stelażem x2
- falbanka pod materac x 2
- zasłonki do pokoju
- huśtawka hybrydowa x 1
- łóżeczka x 2
- materace x 2
- komoda
- pieluchy tetrowe
Do kupienia z dużych rzeczy:
- wózek 2 w 1
- foteliki maxi cosi citi
- przewijak
- okrycia kąpielowe
- niania
- monitory oddechu ?
- laktator ?
- szumiś
|
Super Przy dwójce, to już koniecznie trzeba promocji wypatrywać, żeby nie zbankrutować
|
|
|