Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-30, 09:43   #3321
maatra
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Ivy za taka cene tyle swiecidelek....jestem w ,to sie w ogole nie rowna z moimi lowami zywieniowymi dla Simuli

Demoniku,widze ze wiosna u Was na calego.slicznie wygladacie.laska z Ciebie,ze nie pogada

Myshia ale to dzielo smakowicie wyglada

Bianka ... ja tez chce juz moje urodziny juz nawet sobie prezent upatrzylam tylko prezent jest letni,a urodziny mam w listopadzie...co do zdjec, to postaram sie wieczorem to zalatwic

oficjalnie rezygnuje z gotowania dla Simona. tym razem go czyscilo ogranicze sie do budyniow,kisielkow i jajeczka.... wczoraj kupilam mu rybke w sloiku i mimo nieciekawego zapachu zajadal sie nia,az mu sie uszka trzesly.
jade zaraz do pracy przedstawic grafik na najblizsze 3 tyg,kiedy mi pasuje pracowac.mam nadzieje,ze atmosfera bedzie tak samo mila jak bylam ostatnio,kiedy mowili,ze moge pracowac kiedy to mi pasuje....zobaczymy.

milego dnia wpadne tu pozniej

EDIT znow nie wyswietlil mi sie caly post ;/ tym razem Bianki. Blaneczka cudnie wyglada na tej trawce,a to nakrycie glowy....ahhhh zakochac sie mozna
wszystko bedzie dobrze Ola,rehabilitacje czynia cuda. zazdroscimy przespanych nocy, u nas 2 pobodki to norma