2017-05-20, 20:09
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2
Cytat:
Napisane przez Katka20
Po prostu nie dałabym tyle za nie i jakościowo średnio, do tego się dziwnie układają, ale ja jestem dosyć szczupła więc to może po części moja wina
Jak nie ma dużo zachodu z odesłaniem paczki to możesz zaryzykować, może Tobie przypasują 
|
W piątek jadę do poradni diab do innego miasta więc może zahacze o galerię i na żywo coś popatrze nie koniecznie te z hm. Jakoś się przemęcze w tej jednej dobrej koszulce Całe szczęście że przez noc na balkonie wysycha.
Cytat:
Napisane przez SzKlAnEczKaaaa1212
Dziewczyny odkąd jestem w ciąży pogorszył mi się wzrok. Sądzicie że załatwić sobie okulary czy raczej trochę sie polepszy po ciązy? Jakie macie doświadczenia? Po prostu nie chce wydać pieniedzy na okulary ktore po ciazy beda niedobre.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja w poprzedniej ciąży też miałam problemy ze wzrokiem (jestem okularnicą od trzeciego roku zycia) Bylam skontrolować bo czułam że coś nie tak i okulista kazał mi przyjść jeszcze jak urodzę i skończę karmić i ewentualnie wtedy zobaczymy czy nowe okulary. Wszystko wróciło do normy.
Cytat:
Napisane przez kasiastka
Właśnie wróciłam z shoppingu. Miałam jakieś bony i vouchery promocyjne z okazji urodzin, więc wykorzystałam  Ale poza tym nakupowałam dość sporo  Niedługo jedziemy na wakacje, więc trzeba było się obkupić w jakieś szersze ciuszki  W reserved jest sporo szerokich bluzek, sukienek i spodni na gumkę, więc polecam
Nie pamiętam, o których bluzeczkach była mowa ostatnio z H&M, ale ja kupiłam takie i są ok:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage...l#Czarny/Biały
Ja ogólnie lubię koszulki z hm z wersji basic, zawsze długo mi służą.
|
Też właśnie o tych myślałam. Ale jak już wyżej pisałam może się wyrwe na zakupy w piątek.
Miałaś urodziny? Jak tak to wszystkiego najlepszego 
[1=cb88dba0fc36678caba5734 659402cd6408543f4;7398029 6]Robiłam morfologię dzisiaj, bo we wtorek połówkowe i niestety hemoglobina mi poleciała Ogólnie teraz byle do wizyty, bo zobaczymy czy ta cytomegalia "stworzyła" jakieś wady czy możemy spać w miarę spokojnie.
Dzień średni, mały budził się kilka razy w nocy i mimo że mąż wstawał to i tak się budziłam i jestem mega niewyspana. I jakiś humor zły dzisiaj.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
na pewno wszystko jest dobrze z dzidzią. Nie zamartwiaj się. Współczuję złego humoru.
Alla wow ale już masz brzuszek ja takiego nie miałam w 40tyg jak szłam rodzić 
Letstry chudzinka z Ciebie ale brzuszek już się zaokrągla 
Ja z synkiem na wsi. To jest życie. Cały dzień na dworze. Mały w siódmym niebie. Od pól godziny śpi jak suseł tak się wyhasał. Ja spiekłam nogi na raka. Zawsze zapominam żeby posmarować przed pierwszym opalaniem. Szkoda że nie można jednocześnie opalać nóg i rąk a brzuszek w cieniu Chętnie bym się cała posmażyła na słoneczku ale nie chcę ugotować maleństwa w brzuchu.
Już się nie mogę doczekać naszego domku [emoji173] i żeby tak zawsze można było wychodzić z dzieciakami na podwórko na trawkę a nie kisić się w bloku i na brudnym miejskim placu zabaw gdzie piaskownica służy za kuwetę dla kotów
Tymczasem jeszcze piękna niedziela nas czeka przed powrotem. Wszystkim życzę udanego i słonecznego dnia [emoji295]
|
|
|