|
Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Cytat:
Napisane przez sandra1515
Bez urazy ale gdybyś była na moim miejscu też byś nie skakała z radości i miała dość.
Odnośnie dotyku kto to może sprawdzić? on się nigdy nie daje dotknąć po głowie nie wiem czy to ma jakieś znaczenie wyje i broni się rękami przed każdym nigdy nie chodzi w czapce bo ściąga aż do skutku a pocałować czy pogłaskać to nie wspomnę...
Kupiłam dzisiaj lekką, fajną spacerówkę jednak wózek 3w1 to nieporozumienie ciężki i duży jak tylko przywieźliśmy go włożyłam Marcela pierwsza reakcja ryk i pisk na cały dom i wyrywanie się z pasów zresztą jak z fotelika i wszystkiego  Dziękuję za pomoc i słowa wsparcia niechże ten chłopak dorośnie i idzie ze mną na rower/siłownie/zakupy cokolwiek tylko nie wieczne wycie i udręka z nim 
|
Sandra ja też Cię nie chciałam urazić, więc jeśli źle odebrałaś moje słowa, to przepraszam. Naprawdę ci współczuje i mam nadzieje, że to wszystko minie. Liczę, że traficie na specjalistę, który Wam pomoże.
Jeśli chodzi o dotyk, to mógłby stwierdzić terapeuta integracji sensorycznej. Z tego co opisujesz dużo pokrywa się właśnie z nadwrażliwością.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez WKasiarr
Czas edycji: 2017-05-21 o 20:55
|