Dot.: Proszę kobiety o poradę w sprawie nowych perfum :)
Byłem dziś w sklepie i kupiłem :
bulgari aqua pour homme
Jeśli chodzi o opinie o tej wodzie toaletowej to same pozytywy i tutaj na wizaż jak i na ceneo lub w sklepach internetowych . Ludzie się nim zachwycają a kobiety piszą " kocham jak mój mąż nim pachnie " itp . i kupując go byłem pewny , że skoro 90% ludzi tak bardzo chwali to i ja będę tym bardziej ale niestety mega się rozczarowałem. Dałem za niego 180zł ( 100ml ) i niestety nie mogłem powąchać go przed zakupem z racji braku testeru ale ta woda toaletowa tak śmierdzi , że nie wiem jak ludzie mogą go tak zachwalać tzn , że fajny zapach na lato z morską bryzą . Dla mnie ta woda toaletowa śmierdzi rozkładającymi się glonami nad brzegiem morza...straszny zapach i teraz nie wiem co mam z tym zrobić ...próbować sprzedać ? Bo nie chcę aby 180zł poszło w błoto. Mogę go sprzedać komuś za 100zł ... Naprawdę nie wiem skąd te 90% pozytywnych opinii . Rozumiem , że każdy ma inny gust i nie wszystko każdemu przypasuje ale tyle pozytywnych opinii a to pachnie gorzej niż woda toaletowa za 30zł. Po prostu okropny smród morskich glonów ....
Dostałem też próbkę do zakupy jakiejś wody toaletowej " diesel only the brave " i tak bardzo żałuje , że nie mam czegoś takiego bo zapach super jak dla mnie i tak mi szkoda tych 180zł ...
|