Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby-styczeń/luty 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-02, 08:55   #1145
lwica83
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze Skarby-styczeń/luty 2008

hej Dziewczyny... ja wczoraj padłam wypompowana wyjazdem, objadłam się wczoraj na grilu okropnie zważyliśmy się z Dawidem i młody w ubraniu waży 6300 (przed jedzeniem) co do piąstek to Dawid coraz rzadziej ma zaciśnięte rączki... chwyta zabawki, chyba, że nie ma na to ochoty na macie już sam sobie dostarcza bodźców, bo chwyta a to ananasa, a to zebrę albo inne zabawki i nimi potrząsa, albo w nie uderza... i przygląda się nim uważnie... no i najczęściej pakuje łapki do buzi... ale też już wtedy mam wrażenie jakby próbował liczyć ile ma paluszków, bo oblizuje każdy po kolei... albo piąstkę
a co do słuchu to nie mam już wątpliwości, że Dawid słyszy... Joasiu nie cmokałam bezpośrednio do ucha... trochę źle się wyraziłam... wczoraj korytarzem przebiegła Kropka(pies mojej siostry) i zaszczekała (nie za głośno), bo ktoś wszedł na dole do domu, a Dawid aż podskoczył i zrobił ogromne oczy...
Kubuś uroczy
Mareczek ślicznie unosi główkę, a z tego co mi powiedziała rehabilitantka, to właśnie na taką wysokość nasze dzieciaczki powinny podnosić główkę... że trzeba bodźców dostarczać na podłożu, a nie w powietrzu... wysoko...
my mieliśmy iść dzisiaj do zoo ale pogoda nam na to nie bardzo pozwoli... ale Pani doktor pozwoliła już wprowadzić Dawidowi smakołyki pod postacią jabłuszka i zamierzam to dziś uczynić

a Majeczko, te kremy mają to w sobie, że z wysokim filtrem tak niestety wyglądają... ja smaruje Dawida Nivea faktor 30 - nie dość, że ciężko to rozsmarować, ale Sheryl pisała, że filtry mineralne tak mają, to jeszcze przez dłuższy czas widać je na buźce - ale później się wchłania...

Edytowane przez lwica83
Czas edycji: 2008-05-02 o 09:11 Powód: skleroza
lwica83 jest offline Zgłoś do moderatora