Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-02, 13:14   #729
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Mi interes kręci się tylko sporadycznie Sprzedaję najczęściej ciuchy, w których nie chodzę już, a są w niezłym stanie, albo kupiłam i ani razu nie założyłam. Czasem książki, np. teraz wystawiłam nagrodę za czerwony pasek, bo beznadziejna jest i nieprzydatna
Jakiegoś stałego zysku z tego nie ma, no ale nie tracę, zawsze jakiś grosz.

Co do zakładania konta, Blaque nasza kochana, to nie jest to takie straszne na jakie wygląda Najlepiej najpierw w internecie poczytać oferty różnych banków, ile chcą za prowadzenie, ile za kartę, ile za założenie, czy masz blisko ich bankomat itp., a później założenie to już jest kwestia góra pół godziny.
Sama założyłam w 10 minut, bo się spieszyłam i pani powiedziała, że jak czytałam w necie, to już nie będzie mi czytać regulaminów

A no i w najbliższym czasie i tak będziesz musiała założyć, bo do rekrutacji na większość uczelni jest potrzebne, a najlepiej swoje mieć

Dobra, wypiłam kawę i biorę się za fizykę
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora