2017-06-01, 15:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.3
Cytat:
Napisane przez Catherine86
Jejku wspolczuje, choroba dziecka to najgorsze co moze byc. A co pediatra na to? Wybacz jesli przegapilam ale nie jestem na biezaco. Napisz tez jak ty sie czujesz w ciazy, jak godzisz swoj stan z opieka nad synkiem?
Zdrowka dla malutkiego
A wiesz az tak sie nie znam  W razie czego zrob test ciazowy jak @ nie zawita, moze akurat.
Ja jutro kupuje bo @ nie mam, a chce byc juz pewna.
|
Nie bylismy u pediatry. W Nocy glowka się robiła ciepła ale polozylam mu mokra pieluszke na główkę i bylo ok. Dzis tez ok ma aby 36,8.
A ja różnie raz lepiej raz gorzej. ale generalnie jest ok. 
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
Dziewczyny wiecie co, śmiech na sali, ale mi brzuch rośnie. Nawet mąż zauważył. Ze mam większy brzuch, ale nie taki tłusty, tylko taki inny. Pewnie przez moje problemu z wypróżnianiem,ale wygląda to śmiesznie haha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez Mecassie
Można dołączyć?
Jestem świeżo upieczona mężatką 4go jedziemy na podróż poślubną i tam zaczynamy nas 1cs
19go mam zaklepana wizytę u ginekologa
|
Hej. 
Cytat:
Napisane przez Feliska
Moja dobra koleżanka tak właśnie czekała na okres... prawie 3 tygodnie. Testy negatywne, beta negatywna... aż w końcu poszła do gina, bo się zestresowała i co - ciąża.
Może faktycznie poprzestawiała Ci się owulacja?
Ja niestety też na początku roku zaczęłam dziwnie nieregularnie miesiączkować, i się okazało, że to pewnie podwyższona prolaktyna...
Oby u Ciebie to była ciąża lub nic niepokojącego
Dziewczyny, a jakie testy polecacie? Bo te w rossmanie są chyba ok? :P
|
Te z roska sa ok. 
Cytat:
Napisane przez Mecassie
|
Tak, nie zaszkodzi. 
Hej. 
|
|