Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rimmel London Podkład Recover
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-03, 15:41   #654
misia00
Zakorzenienie

Exclamation ***RIMMEL RECOVER - PODKŁAD ROZŚWIETLAJĄCY-opinie!!!***

witam!!

Mam pytanie do posiadaczek podkladu Rimmel Recover
Czytalam o nim wiele pochlebnych informacji i chcialabym sie skusic na niego.Nie wiem tylko jak kolory sie prezentuja live.Bo chce go zakupic na all.
Nie mam jasnej cery raczej opalona i chcialabym zuyska efekt opalonej twarzy ale nie zeby byla poświata zółta.
Kochane jakie sa wasze spostrzezenia co do podkladu i kolorów.

Prosze o wasza rade!!!

Ps.Głownie poszukuje podkladu rozswietlajacego moze jakis inny polecacie???

Kilka info o tym podkladzie jakie znalazlam:

Rimmel - Recover

To pierwszy podkład, który jednocześnie rozświetla cerę, koryguje przebarwienia i usuwa z twarzy wszelkie oznaki zmęczenia. Podkład jest oparty na rewolucyjnej technologii, która pozwala mu pełnić dwie funkcje:
- likwidować oznaki zmęczenia skóry (zmęczona, bezbarwna, szara cera, z widocznymi cieniami pod oczami czy zmarszczkami mimicznymi staje się bardziej napięta)
- przywraca jej blask, ożywiając ja i nadając jej zdrowy wygląd.
Ekskluzywny kompleks EnergyBoost dodaje energii zmęczonej skórze. Zawiera przeciwutleniacze odpowiedzialne za młody wygląd skóry - witaminę C i E z supermocnym zestawem minerałów, które potrafią zwalczyć oznaki zmęczenia skóry. Należą do nich: magnez, wapń, potas i cynk. To właśnie te składniki są odpowiedzialne za przywrócenie skórze żywotności i zdrowego wyglądu.
Ekskluzywny rozświetlający kompleks przywraca blask zszarzałej skórze i wydobywa z niej promienność.
Unikalne połączenie kulistych cząsteczek pudrowych rozpraszających światło ze składnikami z białej perły i niebieskich pigmentów wizualnie rozświetla i koryguje ziemisty i niezdrowy odcień skóry.
Podkład zawiera również ekstrakty z wilczej jagody, które są znane ze swoich rozświetlających i rozjaśniających właściwości. Lustrzane drobinki zawarte w podkładzie są dodatkowo odpowiedzialne za zatuszowanie wszelkich niedociągnięć cery.
Podkład gładko i szybko nakłada się na skórę. Naturalnie pokrywa wszelkie niedoskonałości. Maskuje cienie i koryguje przebarwienia.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg podklad.jpg (18,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podklaad.jpg (48,6 KB, 31 załadowań)