Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - hula- hop 2
Wątek: hula- hop 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-03, 18:15   #202
Nethia
Rozeznanie

Dot.: hula- hop 2

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
a ja sobie w zeszłym roku kupiłam jeansową mini, powiesiłam do szafy i wisi do dzisiaj nietknięta :P Tylko kase zmarnowałam bo pokazać sie w niej nie moge bo wew strona moich ud przeraza ;P
a wiesz? mam dokładnie to samo ! tyle , że kilka razy zdążyłam ją ponosić w zeszłym roku a dzis z przerażeniem stwierdziłam , że 3/4 moich nóg to mięśnie , a 1/4 tłuszczyku to jest okropne ! dlatego nie mogłam tak długo schudąć .... oh nie chce takich dużych mięśni bd musiala chyba zrezygnować z kilku ćw na uda , a wziaść sie za jakiś masażer co do hulania - hulam w pokoju rodziców , bo mój pokoj jest zdeka zagracony i troche ich to irytuje bo muszą wychodzić no ale coż czasem trzeba sie poświęcić dla dobra ogółu a co do skakanki - ja nauczylam sie leciutko skakac wiec czasem nawet sama skakanki i moich nog nie slysze jak skaczą i przy a6w mi też strasznie coś w głowie pulsuje .. ale dopiero przy 3 serii najgorsze jest jak później chce zrobić mostek na rozciągnięcie .... ledwo zrobie 2 i dalej nie da rady ;/
denima123 - o boziu , ale Ty masz śliczne nózki takie bym chciała mieć cud miód a boczki szybciutko zgubisz

całegwiazdozaniebiOne

Światło z zewnątrz nie ogarnie wewnętrznej ciemności.

Nethia jest offline Zgłoś do moderatora