2017-06-06, 08:57
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: szkoła językowa w Warszawie - która? angielski
Cytat:
Napisane przez Ultramarynka
Zgadzam się, w podstawówce dzieciaki zadowolone że pani wyszła i można się poobijać - ale szkoła językowa powinna trzymać jakiś poziom.
Ale nawet jak zrezygnowałaś po m-cu to chyba i tak byłaś stratna?
Bo szkoły mają w końcu takie umowy/regulaminy żeby być zawsze na plusie, a że słuchacz rezygnuje to już jego broszka...
Jeśli w E4U płaciłaś za cały semestr z góry to miałaś za pewne stawkę "promocyjną" za 1 lekcje, a jak rezygnujesz to liczą sobie za 1 lekcje stawkę "standardową".
|
Nie pamiętam już jak to dokładnie było ale rezygnując pan przez telefon powiedział mi, że jeszcze cały kolejny miesiąc będzie mi potrącony (bo nie zrezygnowałam do jakiegoś tam terminu)- ale nie pamiętam szczegółów. Zaznaczył jednak, że jeśli ktoś wejdzie na moje miejsce do grupy to potrącą mi tylko zaliczone do tej pory lekcje. Pomyślałam, że i tak nie jestem w stanie tego zweryfikować, czy ktoś dołączy do mojej byłej grupy i że to tylko takie wywieranie dobrego wrażenia. O dziwo jednak, miło zostałam zaskoczona, bo już na drugi dzień dostałam telefon że jednak ktoś mnie zastąpi w grupie Pieniądze zwrócono mi w ten sam dzień. Pod tym więc względem- byłam zadowolona
|
|
|