Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szkoła językowa w Warszawie - która? angielski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-06, 08:57   #358
klamerka1987
Rozeznanie

Dot.: szkoła językowa w Warszawie - która? angielski

Cytat:
Napisane przez Ultramarynka Pokaż wiadomość
Zgadzam się, w podstawówce dzieciaki zadowolone że pani wyszła i można się poobijać - ale szkoła językowa powinna trzymać jakiś poziom.
Ale nawet jak zrezygnowałaś po m-cu to chyba i tak byłaś stratna?
Bo szkoły mają w końcu takie umowy/regulaminy żeby być zawsze na plusie, a że słuchacz rezygnuje to już jego broszka...
Jeśli w E4U płaciłaś za cały semestr z góry to miałaś za pewne stawkę "promocyjną" za 1 lekcje, a jak rezygnujesz to liczą sobie za 1 lekcje stawkę "standardową".
Nie pamiętam już jak to dokładnie było ale rezygnując pan przez telefon powiedział mi, że jeszcze cały kolejny miesiąc będzie mi potrącony (bo nie zrezygnowałam do jakiegoś tam terminu)- ale nie pamiętam szczegółów. Zaznaczył jednak, że jeśli ktoś wejdzie na moje miejsce do grupy to potrącą mi tylko zaliczone do tej pory lekcje. Pomyślałam, że i tak nie jestem w stanie tego zweryfikować, czy ktoś dołączy do mojej byłej grupy i że to tylko takie wywieranie dobrego wrażenia. O dziwo jednak, miło zostałam zaskoczona, bo już na drugi dzień dostałam telefon że jednak ktoś mnie zastąpi w grupie Pieniądze zwrócono mi w ten sam dzień. Pod tym więc względem- byłam zadowolona
klamerka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując