2008-05-04, 18:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
Napisane przez Ahcak
Jennuś jest jeszcze zależność czy to nadczynność czy niedoczynność tarczycy. Tylko, że ja nigdy nie pamiętam która co powoduje. Jedna wiem, że to, że sie jest chudym, nie da sie przytyć, i łatwo się chudnie. Więc tao taki nie za bardzo artykuł był... Moja koleżanka wszystko robi by przytyć i nie może, od kiedy jej się zaczęły problemy z tarczycą, i moja babcia tez schudła nagle jak zachorowała.
|
jak gadalam z kolezankami na ten temat to jedna z nich mi powiedziala ze jej mama ma niedoczynnosc i chudnie a w gazecie byla mowa wlasnie o niedocynnosci i pisze takie cos co pisalam wczesniej mam dosc, bo odkad sie dowiedzialam o chorobie to i przytylam i nie moge tego zrzucic ot tak jak to wczesniej mialo miejsce, i wlosy zaczely mi wypadać Biore leki ale to widac nic nie daje, tzn. wyniki sa lepsze ale wlosy i moje cialo nie i mam wrazenie ze juz nigdy nie beda A tak chcialabym miec wlosy z wakacji a cialo ze swojej stud. MArzenie 
Jestem podlamana tym ale bede walczyc, nie poddam sie, nie pozwole zeby takie cos mnie zniszczylo. Dlatego od jutra to juz naprawde na amen-zaczynam zyc SB i cwiczeniami, bo nie mam wyjscia. No bo ja jednak nie akceptuje siebie w takim stanie jakim sie znalazlam
|