Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-06, 15:23   #654
paula.cw
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA

Zobaczymy co mąż powie na takie zalecenia położnej - czy się dostosuję czy nie 😊😅

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
No 😆 Najpierw wody mi odeszły z wody basenowej a teraz to.
Jeszcze spaliśmy na nowej kanapie w salonie więc jak się już uspokoiłam to pomyślałam: kur.... jeszcze nowiutką kanapę upaprałam 😠

Ile Ty masz energii... W szoku jestem!
Czy Ty odpoczywasz w ogóle? 😉

Powiem Ci że ten radler Warka malinowy który piłam (alkoholowy 2%) smakował tak samo jak bezalkoholowy Lech Free Mohito, oba piwa to takie lemoniady trochę ale na taki upał, zimne z lodówki są super ☺

Nie widziałam bezalkoholowego redsa, te co są to mają 4,5%. Warka natomiast ma 2% (radlery) ale jest też Warka bezalkoholowa, cytrynowa. Ma 0,0%.
Lech free ma natomiast 0,5%.
Mam to wszystko w małym paluszku, jak na żula przystało 😂

Też chyba bym odpuściła wizytę skoro na KTG nic niepokojącego nie wyszło. Mała ma w sumie jeszcze trochę czasu.

Mona - śliczna komoda 😍 Ile ciuszków 😀

Paula - no to do roboty 😀 Super że Cię zakwalifikowali!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Są ☺ Ale tak jak Ania napisała bardziej smakują jak wino musujące.

Smakował po takim czasie jak kieliszek szampana Moet 😂😂😂

Uuu... trzymać już kciuki? 😀

Do soboty nie rodzimy, pamiętaj 😉

Kurde czasem zacytuję i nie wiem o co mi chodziło 😂
Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Bavaria ma 0.0 jest 100 procent bez alko..specjalnie wazona. Tak migotek i jest w 0.3 ale co szkodzi Ci kupic i wypróbować za 2.50

Na jakiejś grupie krąży zarzut ekranu z komunikacji z Bawaria gdzie przyznali że jest 0,5. W sumie jak się zaokragli to może być 0. Mi to nie robi różnicy ale wiem że dużo dziewczyn w to wierzy i nie pije

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
No wlasnie nie chce panikowac bo raz ze jutro wizyta a dwa ze jak pojade do szpitala to mnie zatrzymaja na obserwacji😒
Wiec spokojnie czekam do jutra. Mala sie rusza jak zawsze wiec pewnie jest dobrze

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Trzeba bylo zostac z nami😁 to forum to kopalnia wiedzy😁

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Dzisiaj z mezem mamy 8 rocznice 😍 dostalam kwiatki, jestem w szoku ze pamietal😉

Gratulacje. 🌹🌹🌹

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Dokładnie ten sam ☺ Miało być 4-5 tygodni, a tu 6 już idzie.
Zamawiałam w Tarnowie więc to nie jakaś gigantyczna odległość. No nic czekam bo co mam zrobić. Oby przyszedł na przyszły tydzień.

Ja do psa potrafię w nocy wstać i sprawdzić czy oddycha albo jak je to patrzę na nią czy się przypadkiem nie zadławiła więc mogę zrozumieć o czym piszesz 😂
Ale to jest mimo wszystko inny strach chyba. Wtedy możesz dotknąć, zobaczyć, przytulić a tutaj nie wiesz czy jest dobrze bo nie widzisz tego tak namacalnie.

Haha rozmawiałaś mnie z tym psem. 😅😂😂

Posadzilam zioła na balkonie. Dobrze ze na raty wzięłam bo korzenie były tak zbite że jak porozdzielalam to już większość doniczek zasadzona. Mam już bazylie, tymianek i dwa rodzaje mięty. Chciałabym jeszcze rukole, kolendre i jakiś szczypiorek czy pietruszkę chociaż Zadko widuje więc zobaczymy. Ale już się milej robi na balkonie szkoda że mamy taki widok a raczej jego brak bo nawet nie chce mi się inwestować w jakieś meble na balkon.
Zmachalam się przy tym konkretnie. Dobrze ze mam robo jeta bo ja odkurzanie już by mi sił zabrakło 🐤🐇

Miały być uśmieszki a jest króliczek i kurczak 😂😂

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując