Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W co się ubrać na wesele/sam ślub/ślub cywilny/chrzcin/studniówkę, etc? - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-07, 10:19   #1925
Marionette89
Przyczajenie

Dot.: W co się ubrać na wesele/sam ślub/ślub cywilny/chrzcin/studniówkę, etc? - ZBIO

A ja na Twoim miejscu maniaczkakolorowania weszłabym np. w Google Grafika i wpisała: Plus Size sukienki (lub spodnie lub spódnice) i obejrzała, jak dana sukienka czy inne ubranie leży na krąglejszych osobach i może tym sposobem znajdą się inspiracje. Ja tak często robię, kiedy nie mogę się na coś zdecydować przeglądam masę zdjęć aż w końcu wypatrzę coś co jest interesujące i wpasuje się w mój gust.

Chociaż nie wiem czy to coś da, jeśli tak jak piszesz musisz przymierzyć na żywo w sklepie. Jeśli nie znalazłaś nic w sklepach w swoim mieście, to może trzeba jechać do jeszcze innego miasta.

A jeśli nie chcesz, żeby kupiona sukienka po jednym razie leżała nieużywana i żebyś była stratna finansowo, to można ją odsprzedać innej osobie, wystarczy ogłoszenie w internecie, może trafi się ktoś chętny. Albo trzeba zacząć chodzić z mężczyzną na randki, wtedy sukienka jak znalazł na taką okazję
Ja też kupiłam sukienkę elegancką, ale jednocześnie prostą i sobie myślę, że już po tym całym weselu na które w niej idę, jeszcze ją wykorzystam do wyjść z narzeczonym np. do restauracji lub na inną okazję. Tylko pewnie dodatki się wtedy zmienią na inne.

Mimo tych wszystkich przeciwności i tak mam nadzieję, że coś znajdziesz. Może po prostu nie te osoby Ci doradzają w sklepach, może zabierz mężczyznę zamiast koleżanek.
Marionette89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując