Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak dziewictwa.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-05, 07:09   #152
architekt80
Zakorzenienie

Dot.: Brak dziewictwa.

Przepraszam Cię bardzo Wazoniku ale o ile na początku wątku wzbudzałeś we mnie rodzaj sympatii , co prawda takiej jaką wzbudza małe zagubione zwierzątko ale zawsze , tak teraz uważam że Twoje miejsce jest na kozetce u lekarza psychiatry. Przeczytaj sobie co za bzdury wypisujesz w tym wątku i zastanów się nad swoją postawą wobec własnej dziewczyny. I najlepiej daj jej go przeczytać bo uczciwie by było żeby znała dokładnie Twoje poglądy. Na serio jesteś mocno skrzywiony psychicznie.

I chciałam jeszcze dodać że gdyby nie ten wątek to żyłabym w słodkiej nieświadomości że nie ma ludzi aż tak skrzywionych na punkcie własnego ego. Poza psychiatrą polecam także seksuologa myślę że ten będzie nawet bardziej ......kąśliwy

Oczywiście że jak dziewczyna się zakocha z wzajemnością to raczej (pomijam względy religijne)po jakimś czasie będzie chciała uprawiać seks. To naturalne i zdrowe. Nie rozumiem czemu tu się dziwić. I może się tak zdarzyć że to nie będzie jej ostatni zwiazek ba może się tak nawet zdarzyć ze to będzie jeden z kolejnych.

Co do powodów zawierania małżeństwa to rozumiem Ukrycior i sytuacje w jakiej sie znalazła i nie widzę absolutnie NIC szokującego ani dziwnego w jej decyzji.

Edytowane przez architekt80
Czas edycji: 2008-05-05 o 07:30
architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora