|
Dot.: Brak dziewictwa.
Przepraszam Cię bardzo Wazoniku ale o ile na początku wątku wzbudzałeś we mnie rodzaj sympatii , co prawda takiej jaką wzbudza małe zagubione zwierzątko ale zawsze , tak teraz uważam że Twoje miejsce jest na kozetce u lekarza psychiatry. Przeczytaj sobie co za bzdury wypisujesz w tym wątku i zastanów się nad swoją postawą wobec własnej dziewczyny. I najlepiej daj jej go przeczytać bo uczciwie by było żeby znała dokładnie Twoje poglądy. Na serio jesteś mocno skrzywiony psychicznie.
I chciałam jeszcze dodać że gdyby nie ten wątek to żyłabym w słodkiej nieświadomości że nie ma ludzi aż tak skrzywionych na punkcie własnego ego. Poza psychiatrą polecam także seksuologa myślę że ten będzie nawet bardziej ......kąśliwy![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Oczywiście że jak dziewczyna się zakocha z wzajemnością to raczej (pomijam względy religijne)po jakimś czasie będzie chciała uprawiać seks. To naturalne i zdrowe. Nie rozumiem czemu tu się dziwić. I może się tak zdarzyć że to nie będzie jej ostatni zwiazek ba może się tak nawet zdarzyć ze to będzie jeden z kolejnych.
Co do powodów zawierania małżeństwa to rozumiem Ukrycior i sytuacje w jakiej sie znalazła i nie widzę absolutnie NIC szokującego ani dziwnego w jej decyzji.
Edytowane przez architekt80
Czas edycji: 2008-05-05 o 07:30
|