2008-05-05, 08:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Witajcie 
Weekend szybko minął i znowu wracamy do codziennosci i do pracy 
Radość witaj po przerwie Twoja Agatka to sliczna dziewczynka 
Moja Emilka już sama chodzi od 2 miesięcy. Ma 15 zębów Poza tym też jeszcze nie rozmawia tak normalnie, tylko po swojemu. Mówi czasami jakieś pojedyncze wyrazy, ale to wszystko. Umie pokazać gdzie ma nosek, oczko, usta. Pozakuje jak babcia ma kaszel , jak robi piesek, kotek, krówka. Na nocniczek zrobiła kilka razy siusiu i chyba ze dwa razy kupkę, ale ostatnio jakoś przestał jej się podobać ten nocnik, takze czekamy dalej z nocnikowaniem.
Miśka je przeważnie nasze zupy i opbiady, chyba, ze robimy coś takiego, co nie nadaje sie dla niej, to wtedy je ze słoiczka. Specjalnie dla niej nie gotujemy.
Z nocami bywa różnie. Czasami prześpi ładnie całą noc i nie wędruje do nas. Tak było już od jakichś 2 tygodni, ale w trakcie tego weekendu, to chyba 2 razy wylądowała z nami w łóżku, a jedna noc to spała całą z nami. Poza tym staram się, zeby zasypiała w swoim łóżeczku. 
Marta gratki Witkowi za kolejne ząbki 
KasiuL wracaj do nas szybciutko
Madziu biedna Tatinka z tą chorobą lokomocyjną 
Ja czasmi daję Emilce frytki, ale ogólnie nie za często, bo sami nie jemy ich zbyt często. 
Nigdy nie używaliśmy tych pieluchomajtek. 
Kamila "piątki" to chyba idą na końcu. Najpierw czwórki i trójki. Tak mi sie wydaje.
Monika fotki świetne Niezły kawałek przejechaliście na rowerach
ikola to miałaś pracowity i pełen wrażeń weekend. Gratki za samodzielne chodzenie Uleńce Filmik fajny, obejrzałam, ale bez głosu, bo nie mam w pracy głosników. Ulcia tak fajnie się usmiecha, zadowolona taka, ze sobie tupta 
No chyba trochę popracuję, bo samo sie nie zrobi...
Miłego dnia
|
|
|