2008-05-05, 09:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez vLain
Pytałam o nie i dostałam odpowiedź, że ciężko powiedzieć kiedy i czy na pewno będą, bo sama je dopiero testuje. Więc najprawdopodobniej tak szybko nie będą w sprzedaży.
|
Testuje je od piątku i wydaja mi sie byc lepsze od tych starych. U mnie działają Pisze ze działąją, dlatego ze aktualne wersje zachowywaly sie na mojej twarzy prawie jak woda, tyle ze pachnąca.. wszak nawilżały, ale średnio - jak lekki tonik. Uzywalam ich glownie do krecenia mazideł.
Najbardziej spodobał mi sie lawendowy EKO Solidnie nawilża, tak ze nie musze od razu po umyciu twarzy mydełkiem alep smarowac jej kremem. Wydaje mi sie tez ze zwęza pory. Oczar wspaniały, chociaz stara wersja tez nie jest zła... w ciągu zalewdiwe 3 tygodni,smarując twarz samym oczarem siostra wyleczyła "cykliczne" wysypy niespodzianek na czole 
Wszystkie hydrolaty mają o wiele intensywniejsze zapachy od aktualnych wersji, ale z wyraznym ziołowym tłem, ktore wielbicielkom czystych, klarownych zapachów moze sie nie spodobac.Zapach z kateegorii "eko".
Mam nadzieje ze lawendowy "przejdzie" i pojawi sie na stałe w ofercie mazidłeł...szkoda ze nie ma rózanego w wersji eko
Plus dla bławatkowego - wersja eko pachnie, kiedy w aktualnej zapach jest ledwie co wyczuwalny.
Neroli zaskakuje swieżoscią i delikatnym owocowym tłem, czego aktualna wersja nie ma
|
|
|