2005-01-20, 09:37
|
|
Raczkowanie
|
Re: skamienialy cinie
<font color=green> [b] "Kamieniolomy" CIENI ZALEZA TEZ OD ICH WIEKU, to jest czy stare, czy zbliza sie termin waznosci, czy swiezutkie, nowiutkie... Napisalam ze INGLOTY skamieniaja, bo juz to zauwazylam w paru przypadkach... 
Chociaz tez nie wiem od czego to tak na prawde zalezy, bo niektore kolorki np. te czerwonawe nie kamienieja, a te chlodne, w niebieskosciach, fioletach - i owszem... Ba! 
Nutko, pozwolisz ze Ci odpowiem tutaj? Te moje emaile troche szwankuja, nawet jak sie napoce, dlugi list napisze raz go laskawie moj internet wysyla, raz nie. Bo ja sie lacze z komorki i przez to te moje lacza czasem sie zawieszaja...
Na WIZAZU to chociaz mozna byc pewnym, ze dojdzie 
A mianowicie, moze sprobuj z kolorkiem wlosow cieply braz, orzechowy?!?!?! 
Kredki, jesli chcesz uzywac, to koniecznie rozmazana, nie jedna gruba krecha bo pomniejsza oko. 
Ale nawet mozesz zrezygnowac z kreski na rzecz cienia. Do zielonych oczu tez ladnie wyglada roz, ale nie taki wsciekle rozowy, ale bardziej pasowy. Jest tu we Wloszech taka prezenterka Antonella Jakostam, ma wlasnie zielone oczka i taki super makijaz na gornej powiece pasowy roz, a na dolnej kredka rozmazana zielono - morska, co te zielen oczu jeszcze bardziej wydobywa!!!
Pozniej poszukam w necie jej zdjecie to wkleje.
Roz do policzkow dobierz pasujacy do twej karnacji, najlepiej w perfumerii "poprzymierzaj" rozne roze !
To chyba na wszystko odpowiedzialam?
Przepraszam, ze tak tu w tym temacie "skamieniale cienie" ale mi chyba wybaczycie???
|
|
|