Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak dziewictwa.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 10:43   #162
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Brak dziewictwa.

Cytat:
Napisane przez ElvesBrew Pokaż wiadomość
(...)
Chciala zaczekac z seksem do slubu, jej partner tego przekonania nie podzielal i naciskal na nia zeby zrobic to wczesniej. Ona jednak postawila na swoim i przed slubem do niczego nie doszlo. Do dramatu doszlo pozniej. Otoz po nocy poslubnej, jej partner stwierdzil, że zostal oszukany, ponieważ jego zdaniem ona nie byla dziewica (nikt pojecia nie ma dokladnie dlaczego tak stwierdzil, ale zapewne opieral się na tym co wyczytal w ksiazkach albo co mu koledzy mowili).
(...)
Smutna historia. Pewnie gdyby kochała się z nim przed ślubem to miałby świetny powód do zerwania - bo 1. wg niego nie była dziewicą a 2. pewnie by stwierdził, że jest łatwa, bo "dała" przed ślubem. A że ona jednak nie poddała się naciskom i ślub się odbył, to znalazł inny sposób na jej dręczenie (nie wiem czego się spodziewał po seksie z dziewicą - jakichś mega dodatkowych wrażeń i podniet?). To nie jest miłość. Odnoszę wrażenie, że wielu ludzi będąc w związku, szuka "dziury w całym" i każdy pretekst dobry, aby gnębić partnera a z siebie robić ofiarę.

Do autora wątku: a gdyby Twoja partnerka miała ten kawałek błony a znała Kamasutrę lepiej, niż niejedna 40-latka (i to w praktyce, z kilkoma partnerami), to byłbyś spokojniejszy? Bogate doświadczenie seksualne wcale nie jest równe posiadaniu lub nie posiadaniu dziewictwa. Można wyprawiać wiele rzeczy, a mieć błonę zachowaną. Bo wydaje mi się, że wg Ciebie dobrze by było, gdyby ona nie znała przed Tobą żadnych chłopaków, żyła w jakiejś złotej klatce. Myślę, że gdyby wszystko było OK ze związkiem, to nie zaprzątały by Cię te myśli. Tego typu obsesje to najczęściej wierzchołek góry lodowej - widzisz skutki jakichś ukrytych problemów i kompleksów i skupiasz się tylko na tych skutkach, a nie szukasz u ich podłoża, u źródła.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora