Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-05, 11:49   #1191
marea
Wtajemniczenie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Mareo! Mam do ciebie kilka pytań od laika.
Czy mogę ja (znasz moją cerę) stsować na Lato zamiast Diacenalu, LRP Elfa K, czy zostać przy Diacenalu? Wiem jedynie, że jest tam niższe stężenie kwasu. Jeśli tak to w jakich odstępach czasowych. Co do filtra. Która dokładnie Avenka z filrów 50+ z serii pomarańczowej jest najleższa i nie zawiera alkoholu? Mam uczulenie na Denat więc się pytam. LV z LRP jest troszkę za ciężkie (mam świecące czoło) i jak by było coś ciut lżejszego to bybyło super. Mogę oczywiście stosować skrobię.
Dziękuję z góry i pozdrawiam Weronka
Effaclar jest znacznie lagodniejszy od diacnealu i mysle ze bedzie lepiej uzywac effaclar na lato, w diacnealu masz kwas glikolowy dodatkowo ktory zle reaguje na slonce, uzywaj raz na kilka dni, to zalezy od Twojej ceryi jej potrzeb
Najlzejsza i jednoczesnie bez srodkow zapachowych a wiec i chyba najbardziej wskazana dla cer wrazliwych mysle bedzie seria dla dzieci, mleczko badz spraj, ale avenki nie sa b lekkie, sa chyba nawet bardziej tresciwe niz LRP, przetestuj
marea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując