Dot.: Listopadówki 2017 cz. 2
Cytat:
Napisane przez makeuplife
Czesc dziewczyny [emoji10] caly dzien prawie przespalam poszlan na trochę do pracy ale sie zwolnilam do domku bol w dole brzuszka nie przechodzi do tego mam takie kłucie w srodku [emoji29] martwie sie strasznie ze cos jest nie tak wczoraj nie pojechalam do tego szpitala mowie odpoczne bedzie ok ale dzis juz nawet jak spalam i wstalam to boli caly czas i ciagnie jutro od rana bede tu blagac lekarzy zeby mnie sprawdzili [emoji17] z jednej strony opieka tu dobra jezeli chodzi o podejscie ale zeby mnie od pocztku ciazy ginekolog nie widzial to smiech poza tym ze zrobilam szybkie badania w Pl ale było wszystko okej a tu niespodzianki [emoji58] mam nadzieje ze moja księżniczka silna i sobie tam spokojnie rosnie [emoji26][emoji24]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Próbowałaś coś łyknąć? Jakiś magnez? No spe?
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------
Cytat:
Napisane przez nadzieja2017
Dziewczyny jakie macie sluz w ciazy? Opiszcie  bo ja różny mam czasami wodnisty czasami ciągnący żółty. I nie wiem czy tak ma być. Dodam że jest go raczej dużo.
|
Zanim założyli mi pessar to ciagle miałam taki żółty śluz. Jak wkładkę zmienialam tak np po kilku godzinach to już był mocno żółty. Czasem zastanawiałam sie czy nie jest podbarwiony krwią. Nawet sądziłam ze coś nue tak, ale miałam robiony wymaz i posiew i jest Ok. PH tez prawidłowe. Teraz to sie nie wypowiadam bo to co ze mnie leci przy pesarze to masakra.
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc
|